20 February 2023
Digitalizarea continuă! Activează cardul în VB24 Mobile

Suntem un promotor al digitalizării și continuăm să implementăm soluții viabile identificând nevoile tale!

Venim cu upgrade! Acum poți activa cardul bancar, direct din aplicația mobilă VB24.

Funcționalul dat îți oferă posibilitatea să activezi cardul nou emis în mediul online, fără să mergi fizic la bancomat, astfel ai acces instant, la serviciile digitale ale băncii pentru a:

  • Înrola cardul în portmonee electronice
  • Achita plăți pentru servicii comunale
  • Efectua achitări în e-commerce
  • Alimenta cardul prin serviciul top UP
  • Retrage sau depune bani pe contul de card cu Cash by Code
  • Transferi bani către alte carduri prin serviciul P2P
  • Transferi bani unui prieten, prin serviciul Send to friend

Pentru a confirma activarea cardului, vei primi o parolă de unică folosință (OTP SMS), expediat fiind pe numărul tău de telefon indicat în baza de date ale Băncii.

Din acest motiv, fără a exclude altele, este IMPORTANT să-ți actualizezi datele personale. Chestionarul clientului (KYC) îl poți actualiza online din orice colț al lumii. De acest serviciu pot beneficia clienți existenți ai Victoriabank, cu cel puțin un cont deschis în cadrul băncii, dar și persoanele plecate peste hotarele țării, care au nevoie să-și actualizeze datele personale online, rapid și sigur, fără a fi necesar să vină la bancă. Să știi că actualizarea datelor reprezintă o cerință legală privind cunoașterea clientului și este absolut necesară pentru a beneficia eficient, fără întreruperi la tot spectrul de servicii oferite de către Victoriabank!

  • Dacă ești client nou, inițial este necesar să deschizi cont cu card atașat prin Digital Onboarding sau la ghișeul unităților din rețea, iar după ce ai recepționat cardul fizic, te abonezi la aplicația mobilă VB24 Mobile, apoi activezi cardul 😃
*N.B.! Pentru a efectua operațiuni folosind cardul fizic, va fi necesar setarea PIN-codului la bancomat Victoriabank, în baza PIN-codului primit prin SMS (E-PIN) sau PIN-ul din plic sigilat, după care poți seta un nou PIN-cod personalizat. 

Funcționalul disponibil pentru Persoane Fizice, având toată libertatea și accesul la serviciile financiare accesibile.

Victoriabank

#CuPoftăDeDigitalizare