Send to friend

Acum poți expedia bani unui prieten fără a-i cere numărul cardului pentru efectuarea transferului.

Ce reprezintă serviciul Send to friend?

Vrei să-i expediezi bani unui prieten, dar nu ai apucat să-i ceri numărul cardului? Ei bine, noi am găsit soluția – Send to friend.

Send to friend oferă posibilitatea deținătorilor cardurilor Victoriabank de a expedia mijloace bănești prin intermediul aplicației VB24 Mobile, atunci când nu dețin numărul cardului beneficiarului.

Serviciul este accesibil și pentru cardurile altor bănci, respectiv înainte de a efectua transferul, întreabă prietenul căruia îi expediezi banii de la ce bancă este cardul lui și consultă tarifele pentru a vedea comisionul ce se va aplica.

Pentru mai multe detalii, accesează Ghidul de utilizare.

Send to Friend Victoriabank

Pentru a utiliza serviciul Send to friend ai nevoie doar de:

  • Un card de la Victoriabank
  • Abonare la aplicația mobilă VB24 Mobile

Întrebări frecvente

Cui pot expedia banii prin intermediul serviciului Send to friend?

Oricărui prieten, chiar dacă nu deține un card Victoriabank, însă vezi tarifele înainte să-i efectuezi transferul. Plus la asta, chiar dacă prietenul tău nu deține niciun card, să știi că poate retrage banii la bancomatele Victoriabank prin intermediul serviciului Cash by Code, în baza codului Cash by Code primit de la tine.

Cum pot retrage banii la bancomat utilizând codul Cash by Code?

Accesează Ghidul de utilizare a serviciului Cash by Code pentru a vedea cum ridici banii la bancomatele Victoriabank utilizând codul Cash by Code primit de la inițiatorul transferului.

Banii pot fi eliberați la bancomatul Victoriabank doar dacă suma transferului este divizibilă cu 50 și nu depășește 3,000 MDL (sau echivalentul acesteia in valută).

Cât timp este valabil transferul Send to friend?

24 de ore, timp în care poți solicita anularea acestuia. În cazul în care nu vei anula transferul, să știi că acesta va fi activ timp de 24 ore din momentul generării, iar suma operațiunii va fi blocată în contul de card. Suma operațiunii se va debloca și va fi accesibilă pe contul de card după 24 ore din momentul generării transferului.

Pot anula transferul Send to friend?

Da, îl poți anula atâta timp cât Beneficiarul încă n-a primit banii. Cum faci asta? Intri în VB24 Mobile, la accesarea cardului de pe care ai efectuat transferul, din meniul “Servicii”, selectează “ Anulare Cash Code/S2F”. La selectarea opțiunii de anulare în VB24 Mobile, banii se deblochează, iar suma va deveni imediat accesibilă pe contul de card.

Cine achită comisionul pentru transferul Send to friend?

Cel care expediază banii! 

Consultă tarifele  pentru a vedea comisioanele ce se aplică:

  • în cazul în care Beneficiarul primește banii pe card, comisioanele și limitele pentru serviciul Send to friend sunt similare cu cele pentru P2P
  • în cazul în care Beneficiarul primește banii la bancomat utilizând codul Cash by Code pe care îl va primi de la tine, se vor aplica tarifele pentru retragerea banilor la bancomatele Victoriabank.

Cât de sigur este serviciul Send to friend?

În primul rând îți recomandăm să expediezi banii doar persoanelor de încredere! În al doilea rând ai grijă și nu oferi nimănui acces la aplicația VB24 Mobile și la dispozitivul pe care îl utilizezi.