Cash by Code

Retragerea numerarului la bancomatele băncii fără prezența cardului, în doar câteva secunde!

Cash by Code
Rapid. Usor. Comod.

Vrei să-i oferi unui prieten, unei rude sau poate unui coleg posibilitatea de a retrage numerar de la bancomat de pe cardul tău sau poate ai nevoie urgentă de numerar dar nu ai cardul la îndemână?

Cash by Code de la Victoriabank este soluția!

Cash by Code îți oferă mai multă mobilitate și libertatea de a accesa banii simplu și rapid, oriunde și oricând. Astfel, poți retrage bani de la bancomat chiar și fără a avea cardul la tine, doar cu introducerea unui cod special din 10 cifre, format din două componente: din 5 cifre care se află în posesia ta și 5 cifre primite prin SMS la telefonul persoanei care va retrage banii de la bancomat.

Pentru a utiliza serviciul Cash by Code ai nevoie doar de:

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează Cash by Code, consultă Ghidul

Întrebări frecvente

Cât timp este valabil Cash Code-ul?

24 de ore, timp în care utilizatorii aplicațiilor de online banking Victoriabank pot solicita anularea acestuia, în cazul în care doresc să modifice suma operațiunii sau să o anuleze definitiv.

Există vreo limită minimă / maximă per tranzacție?

Da! Limita maximă a retragerilor de bani fără prezența cardului per tranzacție este de 3 000 MDL, iar minimă de 50 MDL. Suma tranzacției trebuie să fie divizibilă la 50 (50 MDL, 100 MDL, 150 MDL, 200 MDL, 250 MDL, 300 MDL ... 2900 MDL, 2950 MDL, 3000 MDL)

Pot anula Cash Code-ul?

Da! Și asta e ușor, vezi detalii

La ce bancomat pot retrage banii prin Cash Code?

La orice bancomat Victoriabank, din rețeaua largă de circa 200 de ATM-uri din toată țara

În ce valută pot retrage banii de la bancomat?

În MDL, indiferent de valuta contului de card de pe care se efectuează operațiunea

Pot reutiliza sau reactiva Cash-Code-ul?

Cash by Code este un cod unic, nu este posibilă reutilizarea/reactivarea acestuia sau retragerea sumelor parțiale utilizând același cod.

Cât de sigur este serviciul Cash by Code?

Cash by Code a fost realizat astfel încât banii tăi sunt mereu în siguranță. Sistemul va genera un cod unic de 5 cifre care va apărea în fereastra din aplicația mobilă sau web a inițiatorului operațiunii, cealaltă parte a codului, tot din 5 cifre, va fi expediată pe numărul de telefon a persoanei care va retrage banii de la bancomat.

Cui pot trimite codul?

Îți recomandăm să trimiți codul doar persoanelor de încredere!

Ghidul utilizatorului

VB24