Cash by Code

Acum poți retrage și depune numerar la bancomatele băncii fără prezența cardului, în doar câteva secunde!

Cash-Out by Code - retrage bani la bancomat fără utilizarea cardului

Vrei să-i oferi unui prieten, unei rude sau poate unui coleg posibilitatea de a retrage numerar de la bancomat de pe cardul tău sau poate ai nevoie urgentă de numerar dar nu ai cardul la îndemână?

Cash by Code de la Victoriabank este soluția!

Cash-Out by Code îți oferă mai multă mobilitate și libertate de a accesa banii simplu și rapid, oriunde și oricând. Astfel, poți retrage bani de la bancomat chiar și fără a avea cardul la tine, doar intră în aplicația VB24 Mobile, generează codul Cash-Out by Code și mergi la cel mai apropiat bancomat Victoriabank pentru a retrage banii. Plus la asta poți partaja codul Cash-Out by Code și unui prieten pentru a retrage banii de la bancomat.

Valuta acceptată: MDL, USD, EUR.

Pentru mai multe detalii, accesează Ghidul

Cash-In by Code - depune bani la bancomat fără utilizarea cardului

Alimentează-ți contul de card la bancomatul Victoriabank, chiar dacă nu ai cardul la tine. Sau dacă un prieten îți datorează bani, stai liniștit acum poate merge la bancomatele Victoriabank să-ți alimenteze contul.

Cash by Code de la Victoriabank este soluția!

Cash-In by Code îți oferă mai multă mobilitate pentru a depune banii pe contul de card simplu și rapid, oriunde și oricând. Astfel, poți depune bani la bancomat chiar și fără a avea cardul la tine, doar intră în aplicația VB24 Mobile, generează codul Cash-In by Code și mergi la cel mai apropiat bancomat Victoriabank pentru a depune banii. Plus la asta poți partaja codul Cash-In by Code și unui prieten pentru a depune banii pe contul tău de card.

Valuta acceptată: MDL, USD, EUR, RON.

Pentru mai multe detalii, accesează Ghidul

Pentru a utiliza serviciul Cash by Code ai nevoie doar de:

Întrebări frecvente

Cât timp este valabil Cash Code-ul pentru retragerea banilor la bancomat?

24 de ore, timp în care poți solicita anularea acestuia. În cazul în care nu vei anula codul, să știi că acesta va fi activ timp de 24 ore din momentul generării, iar suma operațiunii va fi blocată în contul de card. Suma operațiunii se va debloca și va fi accesibilă pe contul de card după 24 ore din momentul generării transferului.

Există vreo limită minimă / maximă per tranzacție?

  • Pentru a retrage banii prin intermediul Cash-Out by Code: Limita maximă a retragerilor de bani fără prezența cardului per tranzacție este de 3 000 MDL, iar minimă de 50 MDL. Suma tranzacției trebuie să fie divizibilă la 50 (50 MDL, 100 MDL... 3000 MDL). Limita lunară de extragere numerar 30 000 MDL.
  • Pentru a depune bani prin intermediul Cash-In by Code: Limita maximă de depunere a numerarului la bancomat fără prezența cardului este de 15 000 MDL zilnic. Pe lună sunt permise maximum 5 tranzacții.

Limitele sunt stabilite per client, ceea ce înseamnă că dacă ai mai multe conturi de card, limitele menționate mai sus sunt stabilite cumulativ pentru toate conturile de card.

Pot anula Cash Code-ul?

Da! Poți anula codul Cash-Out by Code și e ușor, vezi detalii

La selectarea opțiunii de anulare în VB24 Mobile, banii se deblochează, iar suma va deveni imediat accesibilă pe contul de card.

La ce bancomat pot retrage banii prin Cash by Code?

La orice bancomat Victoriabank, din rețeaua largă de circa 200 de ATM-uri din toată țara.

La ce bancomat pot depune banii prin Cash by Code?

La bancomatele cash-in dotate cu cititor de cod de bare.

Pot reutiliza sau reactiva Cash-Code-ul?

Codul Cash-Out by Code este un cod unic, nu este posibilă reutilizarea/reactivarea acestuia sau retragerea sumelor parțiale utilizând același cod. De aceea salvează-l ca să-l poți utiliza mai târziu.

Codul Cash-In by Code este unic pentru fiecare cont de card, și poate fi utilizat ulterior pentru alimentarea contului la bancomat.

Cât de sigur este serviciul Cash by Code?

În primul rând îți recomandăm să expediezi codul doar persoanelor de încredere! În al doilea rând ai grijă și nu oferi nimănui acces la aplicația VB24 Mobile și la dispozitivul pe care îl utilizezi.

Regulile de utilizare a serviciului

VB24