Happy Hour

For one hour, from 13:00 to 14:00!

Despre Happy Hour

Acum poți beneficia de cel mai avantajos schimb valutar online - Happy Hour, de luni până vineri, în fiecare zi lucrătoare!

Cum poți beneficia de ofertă?

Doar timp de o oră și doar prin conturile curente (nu și pe conturile de card), faci schimb valutar online, direct din VB24 (Web sau Mobile), la cursurile oficiale ale Băncii Naționale a Moldovei din ziua respectivă. Produsul este valabil pentru toți clienții Victoriabank, persoane fizice, utilizatori ai platformei VB24, care dețin și conturi curente la Victoriabank, nu numai conturi de card.

Conversiile valutare pot fi efectuate în următoarele valute: MDL, USD, EUR, RON. Timp de o oră, de la 13:00 până la 14:00, se pot efectua conversii valutare până la 200 EUR inclusiv (sau echivalentul) între conturile curente ale aceleiași persoane, deschise la Victoriabank. În cazul în care suma cumulativă depășește limita de 200 EUR, conversia va fi efectuată conform cursului comercial Victoriabank din ziua respectivă.

Nu ai un cont curent la Victoriabank?

Încă nu ai un cont curent sau nu deții unul în valuta în care ți-ai dori să faci conversia? Poți deschide foarte simplu și în câteva secunde conturile curente, direct din aplicația mobilă VB24 Mobile sau versiunea desktop VB24 Web. Ca să te bucuri de Happy Hour de la Victoriabank, folosește și tu platforma VB24. Ai zero costuri de administrare și o mulțime de beneficii.

Oferta nu se aplică schimburilor făcute între conturile de card, ci doar între conturile curente.

Pașii de accesare

Accesezi: VB24 (Mobile sau Web) >> Plăți și transferuri >> Către mine/schimb valutar >> Happy Hour.