1 February 2023
ZOOM IN BANKING 4.0 || Webinar despre Evaluarea individuală – aspecte calitative și cantitative cu Margareta Bețiu, Director Direcția Evaluarea Riscului de Credit Victoriabank

În data de  2 și 3 februarie Margareta Bețiu, Director, Direcția evaluare risc de credit Victoriabank, lector de proiect, invită participanții proiectului, din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), Universitatea de Stat a Moldovei (USM), și Universitatea Tehnică din Moldova (UTM) la două zile de webinar despre ,,Evaluarea individuală – aspecte cantitative și calitative”.

Agenda webinarului: 

  • importanța cunoașterii riscului de credit
  • diagnosticul economic al riscului de credit
  • diagnosticul financiar al riscului de credit etc.

,,Zoom in banking, estre un proiect important pentru noi, este un proiect de suflet, care a fost lansat acum câțiva ani, în toamna anului 2019. Prin acest program ne-am propus să oferim studenților posibilitatea să combine cunoștințele teoretice cu cele practice. Ne dorim să transmitem noii generații experiența acumulata pe parcursul anilor. Proiectul ,,Zoom in banking” oferă cunoștințe valoroase, experiență și o alegere în carieră”  - Margareta Bețiu.

Pentru ediția actuală și-au confirmat locul in proiect peste 200 de participanți, studenți și profesori de la ASEM, USM și UTM de la facultățile de Contabilitate si Finante și bănci, Business și administrare. În cadrul proiectului educațional Zoom in Banking sunt implicați specialiști de top din managementul Victoriabank, profesioniști cu certificări internaționale.

 

Thursday is a date with new generation of bankers ... Powered by Zoom

 #Victoriabank #CuPoftădeEducație #EBA_Support