14 December 2022
ZOOM IN BANKING 4.0 || Webinar cu Vitalie Corniciuc, Vicepreședinte Victoriabank, despre Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS) în banking

Vitalie Corniciuc, Vicepreședinte Victoriabank, lector de proiect, invită participanții proiectului , din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), Universitatea de Stat a Moldovei (USM), și Universitatea Tehnică din Moldova (UTM) la două  zile de webinar despre ,,Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS) în banking”.

Vitalie deține o vastă experiență în funcția de manager superior în cadrul KPMG Moldova (rețea de firme de consultanță și audit), dar și experiență profesională în domeniul contabilității, precum și  membru în Board-ul în cadrul Camerei  Americane de Comerț. Din anul 2011, Vitalie Corniciuc este și membru al Asociației Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova, iar din 2012 este membru și al ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) din Marea Britanie. Vitalie a acumulat o vastă experiență didactică, fiind la anumite etape lector MBA, trainer în cadrul mai multor proiecte desfășurate de World Bank, lector ASEM, inclusiv lector  în cadrul proiectului Zoom in banking de la Victoriabank incepind cu anul 2019.


Pentru ediția actuală și-au confirmat locul in proiect peste 200 de participanți
, studenți și profesori de la ASEM, USM și UTM de la facultățile de Contabilitate si Finante și bănci, Business și administrare. In cadrul proiectului educațional Zoom in Banking sunt implicați specialiști de top din managementul Victoriabank, profesioniști cu certificări internaționale.


Thursday is a date with new generation of bankers ... Powered by Zoom

#Victoriabank #CuPoftădeEducație