5 October 2022
Victoriabank a lansat ACADEMIA DE VÂNZĂRI pentru angajații băncii

La sfârșitul anului 2021, managementul bancii asistată de către o echipă de profesioniști în domeniu din România a elaborat Strategia de dezvoltare a Victoriabank pentru următorii trei ani. Un loc aparte în noua Strategie îl au și oamenii care își desfășoară activitatea în bancă, pentru că ei sunt cei care mișcă lucrurile din loc și contribuie la dezvoltarea și succesul băncii.

Potrivit strategiei Victoriabank, CLIENTUL și ANGAJATUL sunt cele 2 mari priorități, fapt care a fost declarat deschis și transparent tuturor. Ne-am propus să avem clienți fericiți pentru care Victoriabank este prima alegere atunci când se gândesc la selectarea serviciilor bancare, și să investim în dezvoltarea continuă a angajaților noștri.

În acest context, în scopul alinierii la strategia băncii Victoriabank lansează programul de training ,,ACADEMIA DE VÂNZĂRI” orientat către #ForțadeVânzareVictoriabank. Un program dezvoltat intern, de către talentele pentru talentele Victoriabank. Programul include elemente de învățare precum traininguri la clasă, provocări individuale și de grup, elemente de micro-învățare, cercuri de discuții și dezbateri, coaching și mentorat.

ACADEMIA DE VÂNZĂRI include 4 module, fiecare din ele se extinde pe o perioadă de până la 150 de zile, adaptat pentru fiecare funcție, astfel angajații cunosc, în mod transparent, procesul de învățare pe care urmează să-l parcurgă. Elementele de gamification permit angajaților să fie mai conectați între ei și la procesul de învățare care devine mai atractiv și distractiv.

Președintele Victoriabank, Bogdan Pleșuvescu:

Mă bucur mult că ne-am întâlnit astăzi cu această ocazie. Victoriabank este cunoscută în piață și pentru profesionalismul angajaților săi, iar de astăzi parcursul profesional al angajaților va fi și mai calitativ, ceea ce indubidabil va duce la fortificarea relațiilor de parteneriat cu clienții noștri.”


Perfecționarea angajaților este preocuparea permanentă a managementului băncii. Din acest motiv, vor fi lansate și dezvoltate programe diverse de traininguri online și offline - cheia succesului și a profesionalismului constă în instruirea continuă.

Nimeni nu oprește #PoftaDeDezvoltare! De fapt, nimeni nu ne oprește din nimic. Avem prea multe planuri și idei pentru a ne sta ceva în cale, mai ales dacă analizăm rezultatele noastre și vedem ce suntem în stare să facem împreună.

Avem o #PoftaDeCarieră de neoprit, ceea ce ne face sa rămânem in top! Cu siguranță, victoria ne definește!