7 August 2023
Victoriabank, alături de tinerii din Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale

Victoriabank continua implicarea responsabilă în cadrul activităților dedicate tinerilor susținând performanța și inițiativele frumoase. În acest an, banca a fost un partener dedicat și implicat pentru "Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale," un eveniment organizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, susținut de Ministerul Culturii.

Această tabără a fost un loc special, unde tinerii pasionați de activitățile intelectuale au avut ocazia să-și dezvolte gândirea critică și creativă. Evenimentul a fost un succes remarcabil, oferind tinerilor o gamă variată de jocuri intelectuale, cum ar fi "Ce? Unde? Când?," "Brain Ring," "Treasure Hunting," "Erudit Quartet," și "Trivia Quiz." Aceste activități i-au încurajat să comunice, să coopereze și să se dezvolte, întărind legături interculturale și promovând schimbul de cunoștințe și idei.

În acest an, tabăra a găzduit cu mândrie 56 de participanți, iar Victoriabank s-a numărat printre sponsorii evenimentului, fiind prima bancă ce susține financiar aceste activități. Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale s-a desfășurat în perioada 29 iulie – 5 august 2023, în satul Leordoaia, raionul Călărași, creând o atmosferă specială de învățare și prietenie în mijlocul naturii.

La Victoriabank, credem că investiția în educație și în dezvoltarea tinerilor inteligenți este esențială pentru construirea unui viitor mai luminos. Suntem mândri că am fost alături de acești tineri entuziaști, care își doresc să aducă o schimbare pozitivă în societatea noastră.


Victoriabank, #CuPoftăDeEducație #AlăturiDeInițiativeFrumoase