24 October 2022
Victoriabank, partener principal al Galei Generozității pentru al 8-lea an consecutiv

Victoriabank este, al optulea an consecutiv, partener general al Galei Generozității, desfășurată de organizația non-profit Copil Comunitate Familie (CCF Moldova) și renumita soprană Valentina Nafornița, patroana CCF Moldova, în beneficiul copiilor aflați în dificultate. Susținerea Galei Generozității se înscrie în bine-cunoscuta campanie de amploare „Alături de Moldova, alături de fiecare”, implementată pe parcursul acestui an de către Victoriabank pentru a sprijini populația în contextul situației actuale din țară.

„Copiii trebuie să crească în familie. Este un adevăr simplu, dar, din păcate, încă sunt mulți copii care văd lumea prin geamul unui orfelinat. Suntem de opt ani alături de echipa CCF Moldova și o susținem în misiunea, munca ei nobilă: o copilărie fericită pentru fiecare, în căldura oferită de căminul familial”, susține Bogdan Pleșuvescu, Președintele Victoriabank, care este și membru al Advisory Board CCF Moldova.

Cea de-a noua ediție a Galei Generozității va avea loc pe 28 octombrie 2022, fiind găzduită de Madison Park. Evenimentul se va desfășura într-un nou format. Este vorba despre un concert de excepție, susținut de artiști notorii. Alături de soprana Valentina Nafornița, pe scenă vor urca acordeonistul Pavel Efremov, care este premiantul concursului GWK Music Awards din Germania, precum și talentații muzicieni din Moldovan National Youth Orchestra, alături de directorul Operei Naționale din București, dirijorul Daniel Jinga. De asemenea, va avea loc o licitație caritabilă de obiecte care au aparținut unor personalități din diverse domenii, precum și o cină festivă.

Victoriabank vă îndeamnă să vă alăturați cauzei nobile promovate de CCF Moldova prin donații făcute pe platforma www.donatii.md sau să cumpărați bilete la Gala Generozității pe: bit.ly/3CLjW2f.

Parteneriatul dintre Victoriabank și CCF Moldova este unul de durată și înseamnă sprijinirea tuturor acțiunilor sociale desfășurate de această organizație non-profit. Astfel, recent, pe 25 septembrie 2022, mai mulți angajați ai Victoriabank s-au înscris în echipa Run for Children, inițiată de CCF Moldova, și au participat la  Chisinau Big Hearts Marathon. În acest mod, au fost adunați bani pentru a îndeplini visul unei familii cu cinci copii de a avea o casă. Printre alte activități susținute anterior de Victoriabank în beneficiul CCF Moldova se numără campania anuală „Povești de acasă” și licitația de caritate „Cumpără artă, susține un copil”. Mai multe detalii despre această colaborare și despre activitatea CCF Moldova puteți afla de la președinta acestei organizații, Liliana Rotaru, care a fost invitata unei ediții a podcastului VB Talks, realizat de Victoriabank. Episodul respectiv poate fi văzut aici.