20 December 2022
Top UP: transferă-ți bani de pe orice card pe contul tău Victoriabank

Victoriabank a lansat un nou serviciu digital top UP, prin care poți să-ți transferi bani de la orice card pe care-l deții la o bancă din Moldova la cardul tău Victoriabank.

Acum nu mai trebuie să-ți faci griji dacă ai mai multe carduri la diverse bănci, dar îți este cel mai comod să utilizezi de regulă cardul tău de la Victoriabank. Prin serviciul top UP poți să inițiezi oricând un transfer de pe cardul altei bănci spre cardul pe care-l deții la banca noastră, continuând să beneficiezi de promoțiile și ofertele Victoriabank. O poți face rapid și ușor, serviciul fiind disponibil din aplicația VB24 Mobile.

Reține că:

  • poți transfera bani doar de pe un card Visa sau Mastercard pe care îl deții la o altă bancă din Moldova, nu și de pe carduri de la bănci din afara țării
  • pentru a porta banii pe cardul tău Victoriabank, cardurile de la alte bănci trebuie să fie emise pe numele tău
  • serviciul este gratuit – Victoriabank nu îți ia niciun comision
  • este posibil ca unele bănci să comisioneze tranzacția, așa că verifică ce taxe și comisioane ai la cealaltă bancă

Găsește pagina web a serviciului digital top UP în rubrica smart banking de pe site-ul Victoriabank: top UP. Cu serviciul top UP nu mai trebuie să intri în aplicațiile bancare ale altor bănci pentru a iniția un transfer de tip P2P către cardul tău de la Victoriabank. 

Cu serviciul  top UP utilizezi doar V24 Mobile și îți trăiești viața #CuPoftăDeDigitalBanking!

Pentru a beneficia de serviciul top UP este necesar să actualizezi VB24 cu ultima versiune a aplicației -  VB24 Mobile din App Store (v. 1.5.5267) sau Google Play (1.5.5292).