13 FEBRUARY 2024
Aviz privind Condițiile Generale de Afaceri aplicabile Persoanelor Fizice (CGA)

Stimate client,


Te informăm că Victoriabank a ajustat versiunea în vigoare (4.4.) a Condițiilor Generale de Afaceri aplicabile Persoanelor Fizice (CGA), pentru a reflecta noile reglementări legislative în partea extinderii competențelor Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) în domeniul protecției consumatorilor, începând din 1 ianuarie 2024.

Astfel, în conformitate cu prevederile Legii nr. 175 din 30.06.2023, CNPF a fost desemnată în calitate de autoritate abilitată cu mandatul de protecție a consumatorilor de servicii financiare. Ținem să menționăm că această actualizare vine în sprijinul clienților băncii pentru asigurarea transparenței și protecției drepturilor acestora în calitate de consumatori de servicii financiare.

De asemenea, te informăm că redacția în vigoare a CGA a fost ajustată prin includerea informațiilor referitoare la garantarea depozitelor și adăugarea unui subcapitol separat care prezintă detaliat informații privind garantarea fondurilor și Formularul de informare a deponenților conform prevederilor Legii Nr. 160 din 22.06.2023 cu privire la garantarea depozitelor în bănci.

CGA sunt puse la dispoziția clienților atât pe pagina web a Băncii, cât și în unitățile Victoriabank.

Pentru mai multe detalii și suport, te rugăm să contactezi Serviciul Suport Clienți 1303/ +373 22 21 03 03.


Mulțumim,

Echipa Victoriabank