11 July 2023
Fineco24News și Victoriabank te conectează la cele mai importante analize financiare și interviuri exclusive

Atât în banking, cât și în alte sectoare ale economiei informația și expertiza de calitate reprezintă elemente-cheie spre succes. Din dorința de a fi aproape de cei interesați de domeniul financiar-bancar, Victoriabank a decis să susțină un proiect media independent, dezvoltat de cunoscutul jurnalist român Norel Moise pentru piața din Republica Moldova.

Blogul economic Fineco24News va oferi noutăți din diverse sectoare ale economiei. Aici veți putea găsi articole relevante și actualizate despre tendințele pieței din Republica Moldova, analize financiare și sfaturi valoroase privind direcțiile strategice de dezvoltare. Pe lângă conținutul informativ, pe Fineco24News veți citi și interviuri exclusive cu cei mai buni experți și cu oameni de antreprenori de succes din banking, din agricultură, din HORECA, etc.

Prin intermediul articolelor scrise de cunoscutul jurnalist român Norel Moise, Victoriabank își propune să pună la dispoziție un instrument valoros pentru piața financiară din Republica Moldova. În acest fel, vom facilita accesul la o sursă de informare independentă și credibilă, oferindu-le tuturor oportunitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele și de a lua cele mai bune decizii în gestionarea propriilor finanțe. Clienții Victoriabank, dar și cei interesați de economie și de domeniul financiar-bancar vor avea oportunitatea unică de a se inspira și de a învăța de la profesioniști.

Jurnalistul român Norel Moise și-a desfășurat activitatea mai bine de 25 de ani în presa economică. A deținut diverse funcții în publicații prestigioase, inclusiv la săptămânalul Top Business și în trustul independent FinMedia. În prezent, el este redactor-șef al revistei Piața Financiară, o publicație de referință în domeniul financiar-bancar. El a fost implicat în numeroase conferințe, ca lector sau invitat special, și a contribuit la formarea unor profesioniști în domeniul analizei financiare. Prin ampla expertiză pe care o posedă, Norel Moise va oferi o perspectivă valoroasă în sfera financiar-bancară din Moldova și din regiune.