Carduri

6 Cum pot să aflu rapid informații despre contul și cardurile mele?

Prin VB24Web, VB24Mobile: verifică soldul contului, modifică limitele tranzacțiilor, schimb valutar online, efectuează transferuri de bani, achită servicii, etc.

6 Ce înseamnă„sumă blocată pe card”?

Suma blocată pe card este o suma rezervată, care umează a se plăti din contul tău pentru diferite operațiuni. Sumele blocate pot proveni din mai multe surse:

➤⠀diferite sume restante sau proprii;

➤⠀tranzacții cu cardul efectuate la terminalele altor bănci, fie că este vorba despre o tranzacție la ATM, o plată la POS-ul comerciantului sau pe internet.

Sumele blocate din tranzacțiile cu cardul sunt sumele rezervate atunci când faci o tranzacție la terminalul altei bănci, fie că este vorba despre o tranzacție la ATM, o plată la POS-ul comerciantului sau pe Internet.

Blocarea sumei reprezintă garanția că banca respectivă își va primi banii pe care i-ai ridicat, respectiv că un comerciant își va primi banii pentru bunurile / serviciile oferite.

Termenul de decontare al tranzacțiilor făcute la terminalele altor bănci este de maxim 30 de zile. Adică, în acest interval tranzacția se va deconta automat și va dispărea din secțiunea Suma blocată, fiind efectiv debitată din cont.