21 Martie 2023
Cunoaște partenerii Victoriabank și beneficiază din plin de soluțiile oferite de ei pentru afacerea ta agricolă

Victoriabank continuă să susțină sectorul agricol - domeniu strategic pentru Republica Moldova, cu potențial sporit de dezvoltare. Ești un antreprenor agricol  interesat de soluții bune oferite de cei mai importanți actori de pe piața agricolă din Moldova și din afară? Atunci, în cadrul campaniei Eu Sunt Partener Agri, îți propunem să cunoști îndeaproape partenerii Agri Victoriabank pe platforma noastră destinată IMM!

„Inițiativa Victoriabank de a sprijini sectorul agricol prin promovarea partenerilor nu este arbitrară. Noi am susținut întotdeauna fermierii, oferind soluții financiare companiilor cu statut de IMM și, în special, celor din sectorul agricol. Dincolo de aceasta, însă, ne dorim să venim cu o agendă vizibilă pentru facilitarea stabilirii de parteneriate strategice. Partenerii Victoriabank sunt companii din domeniul agricol, importatori oficiali de tehnică agricolă de la producători cu renume mondial, companii care vin cu soluții bune pentru fertilizarea solului, cu material semincer de ultimă generație și lista rămâne mereu deschisă. Promovarea acestor antreprenori, precum și a celor care se vor afilia inițiativei noastre, sprijinul acestora în comunicarea publică pe scară largă este prioritatea campaniei Eu Sunt Partener Agri”- menționează Levon Khanikyan, Președintele Victoriabank.

Prin campania Eu Sunt Partener Agridestinată tuturor antreprenorilor din sectorul agricol și domeniile conexe, Victoriabank va încuraja relațiile de colaborare reciproc avantajoase și va promova partenerii săi, inclusiv, pe platforma online Eu sunt IMM. Această platformă a  Victoriabank  găzduiește istorii ale oamenilor de afaceri din toată Moldova, ale celor care contribuie la creșterea economiei țării, creează locuri de muncă și ne oferă un viitor aici, acasă.

Amintim că până la 31 mai 2023 este valabilă și Campania Agri pe primăvară în cadrul căreia companiile IMM din domeniul agricol pot beneficia de Creditele Agri pentru finanțarea lucrărilor agricole de primăvară și pentru investiții tehnice, iar până la obținerea primelor venituri din roada 2023, clientul nu achită nimic la bancă.

Cu partenerii Agri Victoriabank ai mereu soluții la îndemână pentru afacerea ta și ești mai aproape de agricultura modernă #CuPoftăDeBusiness!




Despre Victoriabank

Susținerea IMM este una din prioritățile băncii, acestea fiind pilonul de dezvoltare a unei economii durabile. Astfel, doar în 2022, creditele acordate de Victoriabank IMM au crescut cu aproape 157%, numărul total de clienți beneficiari – cu circa 120%, iar al clienților din domeniul agricol – cu 155%. Mai mult decât atât, Victoriabank a lansat mai multe produse inovative pentru IMM. Din momentul lansării pachetelor de Cont Curent Nelimitat destinat întreprinderilor individuale și gospodăriilor țărănești, peste 4500 de clienți au beneficiat de acestea, iar de Contul Primul An Gratuit, destinat companiilor la început de cale, au beneficiat deja circa 5000 de clienți. De asemenea, la Victoriabank circa 95% din operațiuni se pot face electronic: 24/24 pot fi emise online ordine de plată (plățile intrabancare), online poate fi actualizat Chestionarul Clientului (KYC) de către persoanele juridice, iar în VB24 pot fi deschise conturi curente, conturi de depozit și pot fi vizualizate creditele. Victoriabank a lansat și inițiative sociale pentru susținerea antreprenorilor din Moldova: Cumpără de lângă Tine, recomandând afaceri mici, locale și Eu Sunt IMM, prezentând săptămânal câte trei antreprenori aflați în spatele brandurilor autohtone îndrăgite.