#CumpărăDeLângăTine

Aceasta este provocarea acceptată de Victoriabank pentru a solidariza din nou oamenii, astfel încât cât mai multe persoane să afle despre micile afaceri locale și să cumpere din țară, de la cei care investesc pasiune, timp și suflet în tot ceea ce fac.

Cumpără de lângă tine!

Cumpără de lângă tine! Aceasta este provocarea acceptată de Victoriabank pentru a solidariza din nou oamenii, astfel încât cât mai multe persoane să afle despre micile afaceri locale și să cumpere din țară, de la cei care investesc pasiune, timp și suflet în tot ceea ce fac. Antreprenorii, indiferent de marimea afacerii, plătesc taxe, impozite și creeaza locuri de muncă. Cafenele, e-shopuri, patiserii, baruri, librării, florării, pe lângă ele trecem în fiecare zi, afacerile care sunt inima fiecărui oraș și cele care contribuie atât de mult la economia țării și crearea locurilor de muncă. Victoriabank știe cât de importante sunt acestea în dezvoltarea unei țări și îndeamnă toți cetățenii la solidaritate, cea de care azi avem toți nevoie mai mult ca oricând.

Primul pas a fost făcut chiar de angajații băncii, prin recomandarea unor afaceri din țară, chiar dacă acestea nu sunt clienți Victoriabank.

Inițiativa „Cumpără de lângă tine” își propune să ne determine pe noi toți să devenim vocea afacerilor mici și mijlocii, iar prin asta să le ajutăm să depășească cu bine și cât mai repede această perioadă. Acum, antreprenorii se confruntă cu o situație dificilă. Însă nu renunță! Merg înainte în fiecare zi, căutând soluții cu mult curaj și determinare, iar văzând aceasta, nu poți rîmâne indiferent.

Poți contribui și tu! E simplu:

  • Cumpără de la o afacere mică, poate chiar una nouă de la care nu ai mai cumpărat până acum!
  • Dă un share de fiecare data la postările noastre, pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multă lume și cât mai departe posibil!
  • Spune-le prietenilor, familiei, chiar și vecinilor despre ce încercăm să facem împreună și convinge-i să se alăture provocării și să transmită mesajul mai departe!
  • conformarea cu cerințele și exigențele autorităților de resort;
  • asigurarea suportului metodologic a părților care urmează să între în relații cu banca.

Campania are loc pe paginile Facebook, Instagram, Linkedin şi Youtube ale băncii. Poți vedea toate clipulețele video pe toate aceste pagini de socializare și distribui pe paginile tale!

Hai să fim solidari și uniți! #CumpărăDeLângăTine!