14 Aprilie 2022
Premieră pentru sistemul bancar din R. Moldova. Victoriabank deține cel mai modern echipament de personalizare a cardurilor

Victoriabank dovedește din nou, prin fapte concrete, că este în pas cu noile tehnologii în banking și lider în digitalizare, lansând cel mai modern echipament de personalizare a cardurilor, singurul din țară în acest moment, care va permite inclusiv emiterea cardurilor ecologice.

Noua tehnologie aduce mai multe beneficii clienților Victoriabank:

  • Crește termenul de valabilitate pentru carduri; 
  • Sporește calitatea personalizării cardurilor;
  • Apare posibilitatea personalizării unor carduri eco în conformitate cu tendința mondială de protejare a mediului înconjurător; 
  • Se mărește viteza de producere a cardului, ceea ce va permite, în Chișinău, livrarea acestuia chiar în ziua depunerii cererii de emitere.  


Totodată, potrivit directorului Centrului Procesare Carduri Victoriabank, Valeriu Stratan, „tehnologia bazată pe embosarea mecanică a cardurilor este deja depășită. Datorită noului echipament de personalizare a cardurilor, ce rulează pe tehnologia inovațională „Durable Graphics”, procesul de imprimare este mult mai rapid și flexibil pe termen mediu și lung. Noua tehnologie constă în imprimarea chimică cu aplicarea UV (ultraviolet) a elementelor pe card.  Această tehnologie are putere de a extinde de câteva ori „viața” cardurilor. În urma lansării recente a noului echipament, am început deja personalizarea cardurilor Visa Classic și Mastercard Standard, iar, în scurt timp, toate cardurile noastre vor fi personalizate prin această tehnologie nouă”.   

În context, vă amintim că toți deținătorii cardurilor sociale Victoriabank beneficiază în prezent de o ofertă specială,  în cadrul unei ample campanii naționale cu genericul „Alături de Moldova, alături de fiecare”. Astfel, până în data de 30 iunie 2022, cardurile sociale sunt emise gratuit și toți deținătorii beneficiază de o serie de avantaje suplimentare, printre care: 10% cashback la cumpărăturile efectuate în farmaciile din țară și la plata facturilor online pentru servicii comunale prin VB24 Mobile sau VB24 Web. De asemenea, din orice bancomat din țară se pot retrage MDL fără a plăti vreun comision. Cei care își fac un card social la Victoriabank până pe 30 iunie 2022 inclusiv, primesc de la bancă un bonus de 200 de lei, atunci când pe noul card este transferată prima pensie sau alocație. Amănunte despre oferta specială a campaniei „Alături de Moldova, alături de fiecare” puteți afla aici.

Tot până pe 30 iunie 2022, cumpărăturile făcute cu cardurile Mastercard de la Victoriabank aduc mai multe premii. Persoanele care nu au încă un card Mastercard Standard și decid să și-l perfecteze acum, în perioada promoției, beneficiază de emitere și deservire lunară gratuită, precum și de livrare gratuită prin curier. Mai multe detalii și condițiile de participare la această promoție pot fi găsite aici.

O altă promoție Victoriabank se desfășoară până pe 30 aprilie 2022. Este vorba despre livrarea gratuită în toată țara a cardurilor pentru persoanele fizice. Informații suplimentare puteți găsi aici.

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 – plățile cu Garmin Pay. Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice – prin VB24 Business.

Prin VB24, clienții Victoriabank beneficiază de o multitudine de servicii digitale, care pot fi folosite simplu și rapid, printre care: plăți SAPI (plăți în MDL prin sistemul automatizat de plăți interbancare al Băncii Naționale a Moldovei), transfer valutar online prin SWIFT (pe bază de IBAN). De asemenea, pot fi făcute transferuri online (T2A) și pot fi deschise depozite online. Ce avantaje oferă platforma VB24 pentru persoanele fizice aflați aici, iar pentru persoanele juridice – aici.    

Potrivit rezultatelor de anul trecut, Victoriabank este lider între băncile mari din țară pentru trei indicatori principali din domeniul digitalizării. Sub motto-ul #CashLess, la Victoriabank au fost înregistrate: cel mai mare număr al tranzacțiilor digitale (fără numerar) din totalul operațiunilor Victoriabank; cea mai mare valoare a operațiunilor digitale, precum și cea mai mare medie de operațiuni lunare cu un card activ.