15 Martie 2023
Un un nou parteneriat între Victoriabank și echipa AIESEC Chișinău

Un un nou parteneriat între Victoriabank și echipa AIESEC,  cea mai mare organizație globala de tineret din lume, care se concentrează pe dezvoltarea leadership-ului și a abilităților antreprenoriale în rândul tinerilor. AIESEC este organizație internațională condusă de tineri, studenți şi recent absolvenți ai instituțiilor de învăţământ superior. Membrii organizației sunt interesați în problematici globale, leadership și management.

Prin acest parteneriat, Victoriabank și AIESEC Chișinău își unesc forțele pentru a sprijini inițiativele tinerilor din Moldova, pentru a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile și să-și realizeze visurile. Acest parteneriat este o dovadă a angajamentului nostru comun de a contribui la creșterea și dezvoltarea tinerilor din Moldova.

Împreună, ne angajăm să susținem proiecte care promovează dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, precum și proiecte care au un impact pozitiv asupra comunității. Acest parteneriat oferă o platformă excelentă pentru tinerii din Moldova să își exprime creativitatea și să-și pună ideile în practică cu suportul și ghidarea practicienilor. Suntem convinși că prin colaborarea noastră, vom putea contribui la dezvoltarea unei generații puternice și de succes în Moldova.

In perioada  25 - 26 februarie, colegele noastre de la Victoriabank, au participat cu succes deja la primele evenimente din acest an, organizate de AIESEC. Anastasia Malai a participat în calitate de speaker în cadrul proiectului ”On the map” cu o prezentare la subiectul ,,Afaceri Sustenabile", la care participanții au apreciat calitatea informației și atitudinea prietenoasă a Anastasiei; iar Ana Mocan și Marina Covalciuc au participat în calitate de traineri la proiectul intern ”Formare de formatori”, împărtășind cunoștințe și tehnici despre cum să devii un trainer profesionist.

Mulțumim AIESEC Chișinău pentru invitație și organizare!


#Victoriabank #CuPoftaDeEducatie