9 Iunie 2021
Victoriabank susține IMM-urile, 0% comision de acordare pentru creditele refinanțate de la alte bănci

Victoriabank este și mai aproape de nevoile oamenilor întreprinzători. Acum, întreprinderile mici și mijlocii din Moldova, care își refinanțează creditele de la alte bănci sau OCN-uri (Organizații Creditare Nebancare), beneficiază de 0% comision de acordare pentru sumele refinanțate.

IMM-urile reprezintă motorul creșterii economice. Ele joacă un rol semnificativ în economia națională prin furnizarea de bunuri și servicii, crearea locurilor de muncă, dezvoltarea economiilor și a comunităților regionale, sprijinirea concurenței pe piață și oferirea de inovații. Noi, la Victoriabank, înțelegem importanța micilor afaceri și, tocmai din acest motiv, ne dorim să le oferim sprijin prin oferta - 0% comision de acordare a creditelor refinanțate” - a declarat Pintea Anghel, Director IMM, Victoriabank.

Oferta de refinanțare a creditelor este destinată tuturor companiilor care se încadrează în categoria IMM (Întreprinderi Mari și Mijlocii), pentru orice tip de credit folosit pentru refinanțare: credite de capital de lucru, credite de investiții, linii de credit, etc.

Prin această ofertă, dorim să confirmăm declarația pe care am făcut-o atât clienților existenți, cât și clienților potențiali - Victoriabank este un partener de lungă durată, un partener pe care poți conta și care-ți înțelege businessul” - a  accentuat Pintea Anghel.

Prin oferta de refinanțare de la Victoriabank, antreprenorii locali beneficiază de instrumente financiare smart, ce vin cu un pachet de beneficii:

  • Răspuns rapid la solicitare;
  • Costuri transparente;
  • Pachet redus de documente
  • Refinanțare adaptată nevoilor clientului;
  • Optimizarea fluxului de numerar.

Cererea pentru refinanțarea creditelor IMM poate fi completată la sucursala băncii.