28 Iunie 2021
ATM contactless - retragi numerar cu cardul contactless sau cu telefonul prin VB24 Pay

Suntem prezenți pe piața financiară cu scopul de a facilita asigurarea serviciilor bancare la cel mai înalt nivel de calitate. Astfel, serviciile Victoriabank înregistrează o dezvoltare progresivă și, în acest context, a fost lansată o nouă funcționalitate contemporană și utilă - bancomatele contactless.

Deținătorii de carduri Visa şi Mastercard Contactless vor putea efectua rapid şi comod operațiuni la ATM, printr-o simplă apropiere a cardului de modulul NFC al bancomatului, evidențiat prin semnul Contactless .

Operațiunea poate fi efectuată și prin portmoneul digital marca Victoriabank - VB24 Pay, ceea ce oferă un plus de comoditate atunci când nu ai cardul la îndemână.

Această inovația are scopul de a spori calitatea interacțiunii clienților cu bancomatele băncii şi de a evita eventuale blocări ale cardurilor în dispozitivele de citire ale bancomatelor.

Totodată, se asigură menținerea standardelor înalte de securitate, efectuarea operațiunilor fără contact la bancomat va solicita tastarea codului PIN la finalizarea oricărei tranzacții.

Bancomatele contactless pot fi recunoscute prin dispozitivul marcat cu simbolul “contactless” .

Lista bancomatelor cu noua funcționalitate o găsiți aici.