6 Aprilie 2021
Achitările cu Visa de la Victoriabank în transportul public îți aduc CASHBACK garantat și cadouri lunare

Începând cu 6 aprilie 2021, Victoriabank dă start unei noi promoții cu gust de digitalizare.

Ai un card Visa de la Victoriabank sau ești utilizator fidel al aplicației VB24 Pay și Garmin Pay? Atunci, prinde promoția care-ți aduce cashback garantat sau premii lunare ca: smartphone-uri, ceasuri Garmin și boxe portabile.

Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de promoție?

E simplu! Renunță la cash și achită sigur și comod călătoriile în transportul urban din Chișinău cu cardul Visa de la Victoriabank, cu smartphone-ul prin VB24 Pay sau cu smartwatch-ul prin Garmin Pay.

Premii garantate:

  • 33% CASHBACK  garantat pentru achitările în transportul urban din Chișinău cu orice card Visa de la Victoriabank (card fizic sau prin VB24 Pay);
  • 50% CASHBACK garantat pentru achitările în transportul public Chișinău cu cardurile sociale marca Victoriabank (card fizic sau prin VB24 Pay).

Premii lunare:

  • 18 boxe portabile pentru toți deținătorii de carduri Visa de la Victoriabank, care vor achita călătoriile în transportul public cu cardul fizic, prin VB24 Pay sau prin Garmin Pay (câte 3 câștigători lunar).
  • 6 smartphone-uri pentru toți deținătorii de carduri sociale Visa de la Victoriabank, care vor achita călătoriile în transportul public cu cardul Visa, prin VB24 Pay sau prin Garmin Pay (câte 1 câștigător lunar);
  • 6 ceasuri Garmin pentru toți deținătorii de carduri Visa de la Victoriabank, care vor achita călătoriile în transportul public prin VB24 Pay sau prin Garmin Pay (câte 1 câștigător lunar).

Participanții eligibili pentru campanie sunt deținătorii de Carduri Visa de la Victoriabank, care vor achita cu cardul (card fizic, VB24 Pay sau Garmin Pay), în transportul public pe rutele:

  • autobuzelor: 19, 26, 33;
  • troleibuzelor: 10, 32.

Promoția este valabilă în perioada 6 aprilie – 6 octombrie 2021.

Pentru mai multe detalii, consultați Regulamentul Promoției.

Amintim că începând cu 6 aprilie 2021, Victoriabank, în parteneriat cu VISA și Primăria Chișinău, permite efectuarea plăților contactless în transportul public din Republica Moldova.