12 Februarie 2020
Vino la cursul: Deservirea calitativă a clienților în industria bancară.

Continuăm să oferim tinerilor din cadrul ASEM perspective reale asupra mediului de lucru în domeniul bancar, bazate pe experiențe reale. Relaționarea directă cu specialiștii din Victoriabank, asigură un echilibru între cunoștințele generale și de specialitate, cu focusarea pe ultimele evoluții practice din industria bancară.

 

În acest context, vă invităm la cel de al șaselea curs de formare în domeniul financiar-bancar, din cadrul proiectului Zoom in banking || Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank, cu  tematica   ,,DESERVIREA CALITATIVĂ A CLIENȚILOR ÎN INDUSTRIA SERVICIILOR BANCARE”.

 

Cursul oferă metode și procedee pentru o deservire calitativă şi profesionistă. Tehnici de comunicare eficientă, modalități de a răspunde la reclamațiile clienților ca instrument de îmbunătățire a calității deservirii. Despre calitate în termeni corporativi ca  investiție pe termen lung etc.

 

Lector din cadrul Victoriabank:  Diana PRANIȚCHI – Director Regional, Direcția Rețea.

 

Detalii organizatorice:
 

  • Data: joi, 13 februarie, ora 14:00 -16:00
  • Locația: Academia de Studii Economice din Moldova
  • Adresa: str. Bănulescu Bodoni 59, blocul F, sala 303

 

Proiectul Zoom in banking și Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank"  este implementat de către Asociația Businessului European (EBA), Victoriabank și Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM).