4 Februarie 2020
Vino la cursul: Aplicarea IFRS în industria bancară

Victoriabank vă invită la încă un curs de formare în domeniul financiar-bancar.

Vă invităm la cel de al cincilea curs de formare în domeniul financiar-bancar, din cadrul proiectului Zoom in banking || Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank, cu tematica ,,APLICAREA IFRS ÎN INDUSTRIA BANCARĂ”.

 

Lector din cadrul Victoriabank: Vitalie Corniciuc – CFO/ Director Direcția Economico -financiară. Vitalie deține peste 10 ani de experiență în funcția de manager superior în cadrul KPMG Moldova (rețea de firme de consultanță și audit), dar și experiență în domeniul contabilității. Acesta are calitatea de membru în Board-ul AmCham Moldova (Camera Americană de Comerț). Din anul 2011, Vitalie Corniciuc este și membru al Asociației Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova, iar din 2012 este membru și al ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) din Marea Britanie.

 

Proiectul Zoom in banking și "Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank"  este implementat de către Asociația Businessului European (EBA), Victoriabank și Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM).

 

Prin aceste proiecte, studenților facultății de finanțe de la ASEM li se oferă posibilități de formare și dezvoltare profesională în domeniul managementului bancar de la cei mai experimentați specialiști din cadrul Victoriabank, experți/parteneri naționali și internaționali ai Asociației Businessului European (EBA).

 

Detalii organizatorice:
 

  • Data: joi, 06 februarie, ora 14:00 – 16:00
  • Locația: Academia de Studii Economice din Moldova
  • Adresa: str. Bănulescu Bodoni 59, blocul F, sala 303