15 Mai 2020
Transferul de la Victoriabank către Banca Transilvania la doar 5 EURO, indiferent de suma transferată

Victoriabank vine și mai aproape de clienții săi prin micșorarea comisioanelor pentru transferurile și decontările operațiunilor  în valută străină, stabilind un comision unic.

 

Astfel, începând cu 4 mai, curent, clienții Victoriabank beneficiază de un nou comision fix pentru transferurile efectuate din conturile deschise la Victoriabank către Banca Transilvania din România, în valoare de doar 5 EUR/tranzacție, indiferent de suma transferată, ceea ce reprezintă o valoare de 2 ori mai mică față de comisionul de până acum, perceput pentru astfel de transfer.

 

Executarea transferurilor în favoarea clienților care au un cont deschis în Banca Transilvania, cu un comision de 5 EUR, este valabilă pentru următoarele valute: EUR, RON, USD, CHF și GBP.

 

Comisionul se va percepe din contul ordonatorului în valuta aferentă transferului pentru fiecare operațiune. La executarea operațiunii nu se va percepe comisionul băncii corespondente și comisionul pentru mesaje SWIFT.

 

Serviciul de transfer, cu un comision fix de 5 EUR, se adresează tuturor categoriilor de clienți Victoriabank - persoane fizice și persoane juridice. Pentru a beneficia de acesta atât plătitorul, cât și beneficiarul trebuie sa aibă un cont deschis la una din băncile participante.

 

În plus, transferul este mai rapid, deoarece nu necesită intermedierea unei bănci corespondente, iar banii ajung direct în contul beneficiarului, deschis la Banca Transilvania, România.

 

Tot începând cu 4 mai, Victoriabank nu mai percepe comision pentru clienții, persoane fizice, care primesc transferuri din străinătate la contul curent sau de depozit. Astfel, înregistrarea sumelor transferate în cont prin virament devine GRATUITĂ, atât pentru sumele provenite din cadrul băncii, cât și din afara băncii, cu excepția încasărilor pe contul de card.

 

Noile tarife pot fi accesate pe acest link.