22 Ianuarie 2020
Reîncarcă online contul Orange și primești bonus 1 GB trafic Internet

Fii în pas cu tehnologia! Achită online, cu cardul de la Victoriabank, contul Orange PrePay, Abonament sau Internet Acum și Orange te premiază. Acum, fiecare plată online de minim 100 lei în contul tău Orange îți aduce un bonus de 1 GB trafic Internet, disponibil 24 ore din momentul alocării.

 

Pentru a beneficia de ofertă este necesar să efectuezi reîncărcarea contului online prin intermediul unui card bancar de la Victoriabank, precum:

 

Bonusul se va aloca automat, la finalizarea cu succes a tranzacției, pe numărul indicat în procesul de reîncărcare. Un număr de telefon poate beneficia de cel mult 100 de bonusuri pe lună.

Traficul Internet alocat gratuit pentru plata online a contului Orange este valabil timp de 24 de ore și nu poate fi utilizat în Roaming. Oferta este disponibilă pentru toți clienții PrePay, Abonament, Internet Acum (PrePay și Abonament), inclusiv clienții Business, fie că au sau nu activat serviciul Cost Control.

Pentru detalii despre ofertă și semnalarea eventualelor erori, apelează Serviciul Suport Clienți Orange la 777 sau online, pe chat.orange.md.