19 Iunie 2020
Echipa HR de la Victoriabank cu #PoftaDeRecrutare

În contextul perioadei actuale de #NouaNormalitate, echipa HR Victoriabank  menține același ritm de angajări în 2020, ca în perioada similară a anului 2019. Angajările din această perioadă au continuat, în special, pentru echipele de la call center, vânzări rețea și operațiuni. Acest lucru a fost facilitat de flexibilitatea echipei de recrutare a băncii, care s-au adaptat la situație și au preluat interviurile online și prin telefon.

 

Prioritățile Victoriabank sunt direcționate în protejarea sănătății angajaților prin asigurarea unui mediu de lucru cât mai sigur, continuitatea afacerii, susținerea clienților, precum și de a contribui la piața muncii și economia țării pe perioada pandemiei.

 

Totodată, Victoriabank rămâne una din putinile companii ce a oferă oportunitatea de a desfășura stagiile de practică pentru studenții din cadrul instituțiilor de învățământ atât din țară cât și de peste hotare. La moment în cadrul băncii își desfășoară stagiul de practică peste 30 de studenți atât în sucursalele din Chișinău cât și din regiuni. Colegii cu experiență din cadrul Victoriabank susțin studenții prin ghidarea lor în identificarea domeniul şi locului de muncă ideal, dar şi rolul potrivit în cadrul instituției bancare pentru dezvoltarea competențelor profesionale. 

La fel, Victoriabank susține tinerii talentați și contribuie la formarea viitorilor specialiști din rândul tinerilor absolvenți care își doresc o carieră în banking.

  

Victoriabank – parte a Grupul Financiar Banca Translivania are peste 1.000 de angajați în echipă, iar media de vârstă este de 37 de ani.