1 Iunie 2020
Călătorești profitabil cu cardurile Visa de la Victoriabank și Yandex.Taxi

Visa și Victoriabank are mereu grijă de confortul, timpul și finanțele dumneavoastră. În perioada 01.06.2020–31.12.2020 posesorii cardurilor Visa de la Victoriabank pot beneficia de reduceri nelimitate la călătoriile cu Yandex.Taxi pentru tarifele «Econom», «Confort» și «Livrare».

 

Achită pentru orice călătorie în aplicația Yandex.Taxi cu cardurile Visa Business, Visa Platinum, Visa Infinite și primești o reducere de 30%, iar dacă achiți cu orice alt card Visa de la Victoriabank beneficiezi de 5% reducere (nu mai mult de 50 de lei pentru o singură călătorie).

 

Și asta nu este tot! Vrei să transmiți un pachet pentru părinți sau un cadou unui prieten? Oferta specială este aplicabilă și pentru tariful «Livrare»!

 

Promoția este valabilă pentru călătoriile în raza orașului Chișinău, iar reducerea este afișată automat în aplicație, dacă ai selectat un card Visa ca modalitate de plată. Aplicația poate fi descărcată gratuit pe magazinele online: Google Play sau App Store.

Citește regulile de participare, detalii despre reduceri, termeni și procedura de primire a reducerilor pe pagina organizatorului: https://taxi.yandex.md/action/visa.

 

Încă nu ai un card de la Victoriabank? Alege-ți unul de aici.