28 Martie 2019
Pădurea Victoriabank ediția 1.0

Dorim să facem lumea un loc mai frumos și mai bun. Anume din acest motiv, ne-am propus să plantăm prima pădure Victoriabank. 


În acest weekend, la data de 30 martie,  peste 400 de angajați ai Victoriabank vor efectua lucrări de plantare în masă, în localitatea Budești, municipiul Chișinău. Terenul de circa 3 hectare va fi împădurit cu 1 100 de puieți. Astfel, datorită muncii comune a angajaților Victoriabank și verde.md, în curând, va apărea un teritoriu mai verde, unde vor crește diverse specii de copaci precum: nuci, cireși, păducei, tei, frasini, mălini și lemn câinesc.

 

Victoriabank mai are o misiune importantă și anume aceea de a salva copacii. În acest sens, banca duce o politică internă, strictă, în ceea ce privește utilizarea hârtiei în oficiile și sucursalele băncii. Periodic, angajații VB primesc înștiințări despre consumul de hârtie și câți copaci au putut fi salvați ca urmare a economiei de hârtie. Inițiativa se bucură de rezultate pozitive, media lunară de consum al hârtiei din primele 2 luni ale anului 2019 fiind cu mult mai mică, comparativ cu cea din 2018.

 

Pădurea de la Budești este prima, dar, cu siguranță nu ultima pădure ce va fi plantată de către echipa băncii. Dorim ca aceasta să devină începutul unei tradiții frumoase la Victoriabank, ce-i va încuraja și pe alții să participe la astfel de proiecte.