14 Februarie 2019
LOVE VB – promoție la creditele și depozitele Victoriabank

Luna îndrăgostiților aduce noi oferte de la Victoriabank. Fie că sărbătoriți Valentine’s Day pe 14 februarie, Dragobetele pe 24 februarie sau, de ce nu, ambele, veți fi bucuroși să profitați de noua noastră promoție - LOVE VB  la creditele și depozitele Victoriabank. Cei mai îndrăgostiți clienți vor putea beneficia de prețuri și mai reduse la Creditul de Consum Negarantatcardul de credit Revolving,  creditul Salary Plus Revolving și de un produs nou – Depozit LOVE VB, în perioada 14 – 24 februarie 2019.

 

Ați găsit inelul perfect pentru ea sau poate un gadget pentru el? Victoriabank vă vine în ajutor cu prețuri și mai avantajoase la credite. Doar în perioada promoțională, beneficiați de o micșorare a ratei dobânzii, cu 14%. Astfel, rata dobânzii pentru Creditul de Consum Negarantat devine – 11,18 %, iar pentru Cardul de credit Revolving și creditul „Salary Plus Revolving” – 10,32%.

 

Și asta nu e tot! Pentru că știm că atunci când ai o jumătate, EU devine NOI, îți oferim un depozit pentru doi – Depozit LOVE VBcu rata dobânzii flotantă de 5,14%, pe o perioadă de 2 ani. La deschiderea acestuia primiți 2 carduri Visa Classic – unul pentru EL și altul pentru EA, cu emiterea și deservirea gratuită pentru toată perioada valabilității acestuia.

 

Grăbiți-vă și bucurați-vă perechea cu un cadou special, în perioada 14 – 24 februarie, iar Victoriabank vă oferă tot sprijinul!