16 Decembrie 2019
Câștigă un Mini Bike electric cu Victoriabank și Western Union

Trimiți sau primești transferuri prin Western Union în rețeaua de unități Victoriabank și ai șansa să câștigi mini bike-uri electrice și biciclete! 

În cadrul promoției vor fi organizate 5 trageri la sorți și vor fi desemnați 30 de câștigători – câte 6 câștigători pentru fiecare extragere.

 

După fiecare extragere de bază se vor determina 5 rezerve. Un Participant eligibil poate câștiga mai mult decât o dată pe parcursul întregii perioade a promoției, cu condiția să câștige la diferite trageri la sorți și cu înregistrări diferite. Fondul de premii ale promoții reprezintă 5 mini bike-uri și 25 de biciclete (câte un mini bike și 5 biciclete pentru fiecare extragere).

 

Update: Campania națională "Câștigă cu Mini Bike electric” se prelungește până la data de 31 august 2020, cu oferirea unui set suplimentar de premii, 1 mini bike electric și 5 biciclete. Tragerea la sorți pentru luna august va avea loc pe data de 4 septembrie 2020.

 

Pentru a participa la Promoție, fiecare participant eligibil trebuie:

 

  • să primească sau să expedieze bani prin sistemul Western Union în rețeaua Victoriabank și să se înregistreze la promoție expediind un SMS (tarif standard)  la numarul +373 78800005 cu codul unic de pe cuponul răzuibil primit de la operator.
  • să primească sau să expedieze bani prin sistemul Western Union în rețeaua băncilor   Victoriabank și să acceseze aplicaţia disponibilă pe pagina de Facebook a organizatorului www.facebook.com/MoneyTransferMoldova sau să acceseze în browser adresa web www.moneytransfer.md și să completeze Formularul aplicației cu datele solicitate: codul unic de pe cuponul răzuibil, nume, data, adresă e-mail, număr de telefon valid, localitate, bancă.

 

Vino la orice unitate Victoriabank realizează sau primește un transfer prin Western Union și câștigă!    

 

Vezi Regulamentul promoției și anexă la regulament.