30 Mai 2019
Cardurile Visa Premium de la Victoriabank îți oferă acces liber la zonele lounge din aeroporturile lumii

Deții un card premial Visa de la Victoriabank? Atunci, ai un motiv în plus de bucurie! Cardurile Visa Platinum și Visa Infinite marca Victoriabank îți deschid accesul gratuit la peste 1000 de zone lounge în aeroporturile din întreaga lume. 


Prin programul Lounge Key, deținătorii cardurilor Visa Platinum beneficiază de 2 vizite gratuite pe an și pentru Visa Infinite 6 vizite gratuite în zona business a oricărui aeroport din lume. Pentru a beneficia de acest serviciu este suficient să te înregistrezi accesând acest link pentru Visa Platinum și la acest link pentru Visa Infinite, ulterior vei prezenta cardul premial Visa la intrarea în sala business a aeroportului, unde este valabil programul Lounge Key.

 

În anul 1997 Victoriabank a emis primele carduri din Republica Moldova, iar în 2011 a lansat o premieră pentru piața locală - primul card Visa Platinum și Visa Infinite.

 

***

Victoriabank este un jucător important pe piața cardurilor bancare din Moldova, cu un portofoliu de aproape 325 000 de carduri bancare în circulație, deținând în prezent o cotă de piață de circa 16,80% în ceea ce privește volumul de carduri active și de peste 32% privind rulajul în punctele comerciale. Aceste performanțe se datorează proiectelor băncii ce vin cu alternative de plată care aduc clienților experiențe noi, mai multă mobilitate şi confort.