11 Septembrie 2018
Victoriabank susține Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”

Teatrul liric de la Chișinău, o instituţie de prim rang a culturii naţionale, are un partener general pentru stagiunea 2018-2019. Astfel, Victoriabank va sprijini în următoarea perioadă echipa artistică a Operei.

 

Palmaresul impresionant de premii și spectacole ale Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” a impulsionat instituția bancară să investească în dezvoltarea acestuia. Profesionalismul și dedicația oamenilor de artă care lucrează la Teatru servește drept exemplu că în Republica Moldova cultura are un viitor prolific.

 

„Lacul lebedelor”, „Spărgătorul de nuci”, „Romeo și Julieta”, „Traviata”, „Aida”, „Otello”, „Căsătoria secretă”, „Liliacul”, „Elixirul dragostei”, „Tosca”, „Cavalleria Rusticana”, „Turandot”, „Don Quijote”, „Dama de pică”, „Alba ca zăpada și cei șapte pitici”, „Nabucco”, „Rigoletto”, „Madama Butterfly” - sunt doar câteva din zecile de reprezentații care cuceresc publicul de fiece dată.

 

Echipa Victoriabank va urmări cu mult interes producțiile deja consacrate, proiectele îndrăgite și va aștepta noi premiere de operă și balet în stagiunea curentă.