13 Septembrie 2018
Victoriabank susține Ethno Jazz Festival 2018


Ediția a XVII-a a celui mai popular și longeviv festival de jazz de la Chișinău va fi sprijinită, în acest an, de către Victoriabank, în calitate de partener general. Cele 5 concerte vor avea loc în perioada 28 septembrie – 5 octombrie, la Chișinău, Bălți, Soroca și Tiraspol.

 

Printre invitații „Ethno Jazz” din această toamnă sunt artiști din Cuba, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Namibia, Olanda, România, Ungaria, Serbia, SUA, Suedia.

 

Victoriabank va veni cu surprize pentru publicul meloman din Chișinău, așteptat pentru 3 evenimente de calibru în Sala Mare a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, în ultimul week-end al lui septembrie.

 

Promovând valorile etice ale societăţii multiculturale, toleranţa și creativitatea personalităţii, festivalul reflectă diversitatea tradițiilor folclorice uniți cu libertatea jazz-ului cosmopolit.

 

De-a lungul timpului, „Ethno Jazz” a găzduit numărul impresionant de celebrităţi din peste 40 de țări ale lumii, a demonstrat creativitate modernă, aducând în scenă cele mai exotice instrumente muzicale, dar și unul dintre cele mai importante dimensiuni valorice ale personalității - respectul pentru diverse tradiţii naţionale.