2 Iulie 2018
Victoriabank și Western Union își premiază clienții cu încă 3 bilete de avion

Încă 3 clienți Victoriabank au devenit fericiții câștigători ai campaniei „Șansa ta de a câștiga bilete pentru cei dragi” de la Western Union. Vitalie ReuElena Crăciun și Axenia Matveiciuc au intrat în posesia a câte un voucher în valoare de 500 USD, bani ce-i pot cheltui pe bilete de avion pentru orice destinație aleasă. Premiul se datorează faptului că toți ei au realizat transferuri mai mari de 300 USD prin intermediul sistemului de remiteri de bani – Western Union.

 

Este pentru prima dată când câștig ceva, nu-mi vine să cred că acest voucher îmi aparține mie!” ne-a mărturisit unul din câștigătorii acestei etape.

 

Întreaga echipă Victoriabank felicită câștigătorii și le urează un zbor ușor spre orice destinație o vor alege! Pe toți ceilalți vă îndemnăm să transferați în continuare bani prin sistemul de remiteri Western Union, pentru a mări șansa de a câștiga bilete pentru cei dragi! Până la 31 iulie mai urmează încă 2 extrageri, unde se vor pune în joc încă 5 vouchere pentru fiecare etapă și premii instant garantate (în limita stocului disponibil)! 

 

Pentru mai multe detalii accesează Regulamentul promoției.