31 Mai 2018
Victoriabank dăruiește zâmbete copiilor

Cu prilejul Zilei internaționale a copilului, voluntarii de la Victoriabank au mers cu daruri la Centrul municipal de plasament și reabilitare a copiilor de vârstă fragedă din Chișinău. Frumoasa tradiție continuă deja de ani buni, cu susținerea angajaților Băncii, fiindcă anume copiii sunt viitorul nostru. Ei știu să se bucure sincer chiar și de cele mai simple lucruri.

 

La acest eveniment, s-a alăturat și o echipă de animatori mega-talentați, care le-au dăruit copilașilor momente speciale. Picii s-au bucurat de un program artistic - muzică, dansuri și jocuri interactive. Atelierul de face painting a devenit instantaneu foarte îndrăgit de cei mici. Pe chipurile micuților au fost desenate personaje și secvențe din desene animate. Zâmbetele fericite ale acestora au fost o dovadă sigură a bucuriei și satisfacției. De asemenea, toți copiii au fost răsfățați cu o masă dulce și cadouri ce-i vor ajuta în activitatea lor educațională.


 

Nu uitați că, mâine, este sărbătoarea ce ne îndeamnă să dăm la o parte toate grijile și să ne minunăm de clipele fantastice ale vieții. Lăsați-vă inspirați de tot ce ne înconjoară, așa cum o fac copiii!

 

Echipa Victoriabank vine cu cele mai calde și sincere felicitări pentru pici și părinții acestora. Vă îndemnăm pe toți să realizați cât mai multe fapte ce aduc zâmbete și voie bună! Dăruiți momente de milioane celor din jur în fiecare zi!