1 Februarie 2018
Victoriabank dă start celei de-a 2-a ediții a Elite Graduate Program

Dorești să devii un profesionist în domeniul financiar-bancar și să aplici în practică noțiunile teoretice?

B.C. „Victoriabank” S.A. lansează cea de-a doua ediție a Programului Elite Graduate, adresat tuturor studenților și absolvenților instituțiilor de învățământ superioare. La această întâlnire, studenții vor avea oportunitatea de a face cunoștință cu reprezentantul conducerii D-nul Arturas Feiferas, care va ține un discurs cu scopul de a ajuta tinerii să înțeleagă mai bine beneficiile Programului Elite Graduate, cum ar fi:

 

  • oportunitatea de a se familiariza cu activitățile din cadrul Băncii
  • aprofundarea cunoștințelor în domeniul bancar
  • adresarea întrebărilor și informarea despre cele mai eficiente strategii de formare profesională în cadrul Băncii

 

Cei mai activi, ambițioși și responsabili absolvenți vor beneficia de un Internship remunerat în cadrul B.C. „Victoriabank” S.A., iar după finalizarea programului vor avea șansa să devină angajați ai Băncii cu drepturi depline.

 

La data de 14 februarie 2018ora 15:00, în incinta Sediului Central (str. 31 August 1989, 141), echipa Victoriabank invită toți doritorii spre un pas comun de a obține abilități manageriale, spirit de inițiativă, abilitați de comunicare și convingere și capacitatea de lucru în echipă. Pentru întrebări adiționale, ne puteți transmite un mesaj la adresa electronică Elite.Graduate@vb.md

 

Vino la prezentarea noii ediții Elite Graduate Program,  ia decizia corectă și mergi spre un viitor prosper cu Victoriabank!