2 Aprilie 2018
Noile tendințe macroeconomice relatate de către dr. Andrei Rădulescu clienților Victoriabank

La data de 30 martie 2018, în incinta Sediului Central al Băncii a avut loc un eveniment, la care au participat Bogdan Pleșuvescu, Președintele Băncii, Vasile Donica, Vicepreședintele Băncii, dr. Andrei Rădulescu, Director Analiză Macroeconomică, Banca Transilvania cu clienții și partenerii Victoriabank, printre care s-au numărat conducătorii și executivii companiilor. 


În cadrul evenimentului, dr. Andrei Rădulescu, Director Analiză Macroeconomică - Banca Transilvania a prezentat un raport referitor la redinamizarea macro-financiară, climatul macro-financiar, evoluția economiei în Moldova, evoluția și tendințele mediului macroeconomic al Victoriabank. Astfel, clienții Băncii au avut oportunitatea să discute personal cu dr. Andrei Rădulescu care a împărtășit experiența sa invitaților și le-a oferit consultații individuale ce ține de tendințele macroeconomice în țară care influențează direct activitatea financiară a companiilor. Raportul prezentat în cadrul evenimentului îl găsiți aici.


Reamintim, că din data de 5 martie 2018, echipa Victoriabank în colaborare cu dr. Andrei Rădulescu a lansat serviciul de analiză și previziune macroeconomică ”VB Săptămânal”, care va oferi atât clienților Băncii, cât și publicului larg, informații privind cele mai recente evoluții macroeconomice și financiare și perspectivele pe termen scurt și mediu pentru Republica Moldova și sfera internațională.


Buletinul ”VB Săptămânal” se publică la începutul săptămânii pe site-ul Băncii. Iar începînd cu ziua de azi raportul va fi publicat și în limba rusă.