25 Ianuarie 2018
Delegația B.C. „Victoriabank” S.A. a avut o participare de succes la Euromoney Central and Eastern European Forum 2018

În perioada 16-17 ianuarie 2018 la Viena a avut loc conferința financiară Euromoney CEE Forum 2018, eveniment care a reunește în fiecare an mai mult de 1300 de delegați din peste 50 de țări, de la principalii funcționari guvernamentali până la investitori, lideri de afaceri, șefi de instituții financiare. 

 

Euromoney Conferences este lider mondial în organizarea de conferințe pentru investiții transfrontaliere și piețe de capital pentru investitori direcți, intermediari financiari, corporații, guverne, bănci și instituții financiare. În cadrul acestei conferințe, au fost discutate diverse teme ce țin de viitorul economic al Europei Centrale și de Est, problemele frecvente și metodele de rezolvare a acestora.

 

În premieră, B.C. „Victoriabank” S.A. a reprezentat Republica Moldova la Euromoney Central and Eastern European Forum, participând totodată și la consorțiul Forumului în calitate de sponsor al mesei rotunde, unde reprezentanții Băncii au prezentat partenerilor potențiali informații despre Republica Moldova, sistemul bancar și Victoriabank.

 

La masa rotundă au participat reprezentanți ai Băncii Naționale a Moldovei, Banca Transilvaniei și Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare. De asemenea, la conferința internațională au fost invitați clienți de valoare pentru Victoriabank.

 

Delegația Băncii, în cadrul conferinței, a avut oportunitatea de a face schimb de idei, de a dezvolta noi contacte și de a participa la discuții cu delegațiile băncilor europene și companiilor străine.

Acțiunile care fructifică acest Forum Internațional, ca un eveniment de excepție, sunt facilitarea schimbului de experienţă între ţările dezvoltate şi cele în curs de dezvoltare, identificarea și evaluarea corelării necesităţilor de afaceri ale participanţilor.

 

Prin această aderare s-a reușit familiarizarea delegațiilor străine cu țara noastră, cu situația actuală a sistemului financiar-bancar și perspectivele de cooperare de lungă durată cu instituțiile financiar-bancare internaționale.