22 Martie 2021
Victoriabank oferă Credite Agri personalizate tuturor agricultorilor conform necesităților fiecăruia

Victoriabank înțelege nevoile clienților si continuă să sprijine agricultorii și în acest sezon agricol.

Victoriabank pune la dispoziție servicii de creditare avantajoase, menite să contribuie la dezvoltarea afacerilor din sfera agricolă. Bucuria recoltării în toamnă a unei roade îmbelșugate presupune investiții pe măsură încă din primăvară. Iată de ce Victoriabank, mereu cu gândul la oameni, oferă sprijin agricultorilor prin acest instrument financiar. 

Înțelegem nevoile agricultorilor mai ales după un an extrem de secetos. Din această cauză susținem agricultura din Republica Moldova oferind o paletă largă de produse de la credite super optimizabile din punct de vedere al graficului, termenului de rambursare extins, garanțiilor acceptate, precum și al fiecărei caracteristici de creditare, astfel încât să complementeze strategia de dezvoltare aleasă de client, și până la credite rapide cu documentație minimă și fără garanții materiale”, a accentuat Pintea Anghel, Director Clienți IMM.

Sectorul agricol este o componentă de bază a economiei Republicii Moldova în care sunt antrenați sute de mii de angajați, unde orice loc de muncă deschis înseamnă o investiție în viitorul fiecărei familii. Modernizarea acestuia, alinierea la standardele internaționale și europene reprezintă o prioritate a statului, a instituțiilor financiar - bancare care conștientizează necesitatea unor investiții masive, a unei creditări preferențiale care să asigure dezvoltarea ramurii respective.

“Știm că lucrările agricole nu suportă amânare și acum avem o perioadă în care agricultorii au nevoie de o susținere financiară flexibilă. Dezvoltarea unei afaceri în industria agricolă depinde de munca de zi cu zi. Din acest motiv, venim în ajutor cu resurse financiare, oferite rapid, pentru ca agricultorii să obțină capital de lucru, imediat”,  și-a rezumat opinia  Anghel Pintea, Director Clienți IMM.

Cererea pentru finanțarea optimă necesităților individuale, poate fi completată la sucursala de deservire a clienților Victoriabank.