16 August 2021
„Salvați de clopoțel” – un nou an școlar, noi beneficii la contractarea creditului de consum negarantat de la Victoriabank

În perioada 16 august – 15 septembrie inclusiv, Victoriabank desfășoară campania „Salvați de clopoțel” pentru un nou an școlar, care înseamnă un nou început plin de realizări, dar deopotrivă și provocări atât pentru elevi, studenți, cât și pentru părinți.

Astfel, din 16 august, doritorii de a contracta un credit de consum negarantat de la Victoriabank vor beneficia, până la finele anului 2021, de o rată introductivă a dobânzii de doar 4.99%.

„Știm că o educație bună necesită investiții. Vrem să fim aproape de clienții noștri, părinți cu copii care pășesc prima dată pragul școlii, copii care-și continuă studiile și studenți care au de achitat taxe pentru studii. Tocmai din acest motiv, credem că e important să le oferim sprijinul financiar de care au nevoie, iar promoția pentru creditul de consum negarantat este o soluție perfectă.

E important ca toți clienții noștri să știe că nu sunt singuri la nevoie și că pot conta pe noi și beneficia de condiții avantajoase de creditare, astfel încât studenții și elevii să se bucure de anii de școală și cei de studenție și să nu mai simtă povara financiară”, a declarat Natalia Selevestru, director Produse Non-Card, Victoriabank.

În plus, suma maximă de contractare a unui credit de consum negarantat s-a majorat, ajungând la 300 000 MDL, iar pentru creditele ce nu depășesc 200 000 MDL nu se mai solicită deținerea unui bun imobil în proprietate.

De la 1 ianuarie 2022, rata dobânzii va constitui 12%. Pentru un credit în sumă de 100 000 MDL, contractat la 1 septembrie 2021 pe o perioada de 5 ani, DAE va constitui 11.78%, valoarea totală plătibilă va fi de 131 203 MDL. Plata lunară va constitui 1 886 MDL până la 31 decembrie 2021, iar începând cu 1 ianuarie 2022, plata lunară va constitui 2 201 MDL. Rata dobânzii include marja fixă a băncii, de 8.62%, și indicele de referință flotant, ajustat de două ori pe an, la 1 ianuarie și 1 iulie, care este publicat de BNM și constituie rata medie ponderată a dobânzilor la depozitele noi atrase în monedă națională cu termenul de la șase la 12 luni.

La promoție pot participa persoanele care depun o cerere pentru credit în perioada valabilității campaniei, 16 august – 15 septembrie 2021.

Doritorii de a profita de ofertă pot veni la orice unitate a băncii sau pot obține creditul online aici.