Primești salariul pe cardul Victoriabank?
Acum ai șansa să aplici online pentru un credit!

Știai că anul acesta Victoriabank este unul din renii lui Moș Crăciun? Pentru ca tu să-ți petreci sărbătorile de iarnă așa cum îți dorești, acesta-și îndreaptă sania plină de cadouri spre tine! Până pe 31 ianuarie 2019, dacă primești salariul pe un card de la Victoriabank, poți aplica, ONLINE, la creditul „Salary Plus Revolving“!

De ce să beneficiezi de promoție?
  • Economisești timpul tău prețios, aplicând ONLINE, direct de acasă;
  • Nu prezinți adeverința de salariu;
  • E necesar sa primești salariul pe cardul Victoriabank, cel puțin 3 luni;
  • Primești, direct pe cardul salarial, timp de 2 zile lucrătoare, până la 100 000 Lei;
Cum pot obține creditul?
  • În cazul expedierii solicitării până la ora 15:00 a zilei lucrătoare curente, vei recepționa o decizie preliminară pe e-mail în timp de 2 ore.
  • În cazul expedierii solicitării după ora 15:00 a zilei lucrătoare curente, vei recepționa o decizie preliminară pe e-mail, în următoarea zi lucrătoare.
  • Pe parcursul zilei, după recepţionarea deciziei pozitive, colegii din Sucursalele băncii te vor contacta pentru stabilirea orei şi zilei în care te poți apropia să semnezi contractul de credit.

Exemplu de calcul: Pentru o linie de credit revolving (reînnoibilă automat) deschisă la cardul salarial de tip Visa Classic, în sumă de 30'000 lei, cota minimă obligatorie spre plată va constitui maxim 1'500 lei şi dobânda lunară maximă posibilă 309.15 lei. În total plata lunară maximă posibilă este de 1'809.15 lei. Dobânda anuală efectivă calculată pe un termen de 12 luni pentru creditul utilizat în numerar este de 12.68%, iar valoarea totală plătibilă (suma creditului+toate costurile aferente) este de 32'675.31 lei. Dobânda anuală efectivă pentru creditul utilizat în reţeaua comercială şi rambursat în perioada de graţie este de 0%, iar valoarea totală plătibilă (suma creditului+toate costurile aferente) este de 30'000 lei. Calculele efectuate pot varia nesemnificativ având în vedere posibilitatea modificării numărului efectiv de zile între scadenţe.