16 Martie 2021
Fii STAR la shopping! Obține puncte cu STAR Card de la Victoriabank pentru cumpărături! Peste un milion de puncte au fost deja acordate!

Cu cardul de cumpărături STAR Card ai parte doar de experiențe plăcute. Achiți pentru cheltuielile tale oricând ai nevoie de bani, oriunde te-ai afla și pentru orice cumpărături ai nevoie.

Îl gestionezi ușor și rapid prin VB24 Web și ai siguranță maximă la fiecare tranzacție. Câștigi de fiecare dată când faci achiziții și fiecare plată îți aduce mai multe puncte STAR, puncte acumulate în funcție de valoarea cumpărăturilor tale, care ulterior se transformă în bani: 1 punct STAR = 1 MDL, deci ai mai mulți bani pe care îi poți folosi pentru mai multe cumpărături.

Mai mult, STAR Card este un card VISA, care poate fi utilizat pentru cumpărături atât la comercianții și bancomatele din țară, cât și din străinătate, indiferent unde călătoriți.

Prin intermediul cardului de cumpărături STAR Card ai parte de:

  • Achitarea în rate cu dobânda 0% în magazinele partenerilor;
  • Accesul la mijloacele creditare oriunde în lume;
  • Utilizarea cardului pentru cumpărături și nevoi personale;
  • Achitarea cumpărăturilor atât în magazinele fizice, cât și online;
  • Acumularea de puncte STAR (până la 20% din suma cheltuită cu Star Card-ul) și utilizarea acestora în magazinele partenerilor;
  • Posibilitatea de a obține un credit în valoare minimă de 3000 de lei și de maximum 150.000 lei cu o perioadă de grație de până la 56 de zile;
  • Tehnologia contactless încorporată pentru rapiditatea tranzacțiilor;
  • Posibilitatea de a fi alimentat, oricând, la bancomatele CASH – IN 24/24 sau la orice unitate a băncii.

Victoriabank și partenerii săi comerciali au acordat până acum prin intermediul STAR Card peste un milion de puncte STAR (1 punct STAR = 1 MDL). 

Rețeaua partenerilor STAR Card se dezvoltă în continuu, în prezent ajungând la peste 400 de branduri cu peste 1000 de puncte comerciale, iar punctele acumulate de către clienți pe parcursul acestei perioade au depășit suma de un milion de lei.

„Acum ai la îndemână un card pe care-l poți folosi oricând, fără a fi nevoit să aștepți salariul sau un împrumut. Cu STAR Card ai în permanență o sumă disponibilă pentru cumpărăturile tale. Nu-ți mai faci griji din cauza unui buget restrâns, achiți în rate fără dobândă și acumulezi economii considerabile, care le poți gestiona direct din aplicație. Toată procedura de obținere a cardului până la efectuarea cumpărăturilor, acumularea punctelor STAR se efectuează online și se monitorizează la fel de simplu – online, de la distanță, fără a te prezenta la bancă, fără aplicări și așteptări pentru împrumuturi. Avantajul digitalizării Victoriabank se află chiar și în cele mai mici detalii și operațiuni și ne ajută să oferim clienților un nivel ridicat de confort”, a declarat Ina Gherman, Director Direcția Carduri de la Victoriabank.

Digitalizarea serviciilor

Victoriabank îți permite să îți gestionezi cardul și să îți urmărești plata ratelor pentru  cumpărături prin aplicația mobile banking, VB24 Mobile pe care o poți descărca gratuit pe Google Play și App Store.

Cardul poate fi atașat în aplicația VB24 Pay, unicul digital wallet bancar din țară pentru cumpărături cu telefonul.

Dacă încă nu ai un STAR Card de la Victoriabank, îți poți face unul, mai simplu decât crezi, intră pe www.starcard.md, vezi multitudinea de avantaje și aplică online

Despre Victoriabank:

Victoriabank este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova. În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Instituția bancară traversează un proces complex de change management și de transformare culturală, iar investițiile în platformele digitale rămân o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Potrivit statisticilor publice ale Băncii Naționale a Moldovei, Victoriabank este banca sistemică cu procentul cel mai mare de tranzacții efectuate de clienți fără numerar din numărul total de operațiuni bancare.