1 Februarie 2021
Credit de consum negarantat de la Victoriabank de două ori mai ieftin

Chișinău, 1 februarie 2021. Victoriabank propune soluții avantajoase pentru clienții noi și existenți, oferind posibilitatea de a beneficia de un credit de consum negarantat cu o rată a dobânzii introductivă fixă de 7 %, rată micșorată de două ori. Astfel, ai posibilitatea să obții un credit de două ori mai ieftin pentru îndeplinirea tuturor planurilor din acest an.  

Creditul de consum negarantat oferă condiții transparente și flexibile, nu solicită garanții materiale și justificare a creditului. Se depune doar un pachet minim de documente și examinarea acestuia nu necesită mult timp.

„Venim cu o promoție deosebită pentru clienții noștri, o acțiune valabilă pentru toate cererile pentru credit depuse pe perioada lunii februarie. Creditul de consum negarantat vă va realiza orice dorință, clienții Victoriabank își fac planuri, iar noi îi ajutăm pentru a fi pregătiți oricând pentru tot ce își doresc. Este necesar doar o simplă depunere de cerere pentru un credit de consum negarantat la orice unitate a băncii Victoriabank sau online” – a declarat Sorin Șerban, Vicepreşedinte – Chief Risk Officer în cadrul Comitetului de Direcție al Victoriabank.

Victoriabank îți stă la dispoziție pentru a-ți putea realiza visele pe care le ai și pe care le-ai tot amânat. Profită acum de o rată a dobânzii micșorată de două ori, astfel dorințele vor deveni realitate mult mai ieftin și mai rapid.

Poți depune cererea ONLINE sau la orice reprezentanță a băncii Victoriabank în  perioada de 01-28 februarie 2021.

Despre Victoriabank:

Victoriabank este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova. În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Instituția bancară  traversează un proces complex de change management și de transformare culturală, iar investițiile în platformele digitale rămân o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Potrivit statisticilor publice ale Băncii Naționale a Moldovei, Victoriabank este banca sistemică cu procentul cel mai mare de tranzacții efectuate de clienți fără numerar din numărul total de operațiuni bancare.


Exemplu de calcul:

Pentru un credit în sumă de 200 000 Lei la un termen de 5 ani sunt preconizate următoarele plăți:

  • La rata dobânzii introductiva fixă de 7% pana la 30.06.2021 plata lunară va constitui 3 903.89 Lei;
  • Începând cu 01.07.2021 va fi aplicată rata dobânzii de 14.50% (flotantă), egală cu marja fixă a băncii (10.69%) + indice de referință BNM (3.81%). Plata lunară va constitui 4 590.72 Lei.

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 14.14%, iar valoarea totală plătibilă (suma creditului + toate costurile aferente) constituie 276,999.36 Lei.