31 Martie 2020
Suplinești contul de pe 999.md prin VB24 de la Victoriabank

În platforma VB24 a fost adăugat un nou furnizor de servicii – 999.md. Acum, clienții Victoriabank, pot alimenta conturile înregistrate pe www.999.md rapid și simplu prin aplicația mobilă VB24 Mobile sau serviciul VB24 Web de la calculator.

 

Pentru a realiza această operațiune, clienții, deținători de carduri Victoriabank, trebuie să aleagă din meniul principal al aplicației sau al platformei, următoarele opțiuni: „Plăți și Transferuri” > „Alte Plăți” > 999.md. În câmpul apărut se introduce numărul de telefon mobil prin care a fost făcută înregistrarea pe pagina 999.md.

 

VB24 este serviciul de deservire la distanță, marca Victoriabank, prin care simplifici relația cu banca și-ți economisești timpul. Ai posibilitate să achiți serviciile comunale și orice alte facturi, să verifici soldul contului de card, să efectuezi transferuri din orice colț al lumii, la orice oră, să gestionezi limitele tranzacționale și alte setări suplimentare de securitate.

 

Dacă încă nu ai acces la platforma noastră, activează serviciul VB24 Web de la calculator aici sau descarcă aplicația VB24 Mobile de pe Google Play sau App Store. Înregistrarea este absolut gratuită.