24 Mai 2018
Clienții Victoriabank se avântă spre vară cu bilete avia de la Western Union

Punem pariu că v-ați gândit cel puțin o dată, cum ar fi dacă ați pune pauză pe rutina zilnică, v-ați face bagajele și ați zbura în orice colț al lumii? Tentant, nu-i așa? Totul devine și mai tentant atunci când în această aventură scăpați de cheltuielile pentru bilete de avion!

 

Toate acestea devin realitate pentru două cliente Victoriabank: Elena Guleaeva din Chișinău și Ecaterina Sintiușchina din Florești. Ele sunt printre câștigătorii primei extrageri a Campaniei „Șansa ta de a câștiga bilete de avion pentru cei dragi”, organizată de Western Union în parteneriat cu Victoriabank.


Fiecare din ele au intrat în posesia a câte un voucher în valoare de 500 USD, bani ce-i pot cheltui pe bilete de avion pentru orice destinație aleasă.

 

„Sunt clientă fidelă a Victoriabank. Utilizez des serviciile acesteia și fac transferuri rapide cu Western Union în sucursalele și agențiile Băncii Dvs. Au o amplasare foarte reușită în oraș. Din banii câștigați planific să zbor, la final de august, împreună cu mama și fiica, în Cipru. Va fi o vacanță de suflet, în familie și vom vizita rudele stabilite în Larnaca” , ne-a mărturisit Elena.

 

Le urăm sincere felicitări câștigătoarelor Elena și Ecaterina, iar pe voi vă îndemnăm să faceți transferuri de bani norocoase (trimitere sau primire) prin sistemul de remiteri Western Union la Victoriabank, până pe 31 iulie curent. Mai urmează încă 3 extrageri (pe 8 iunie, 6 iulie, 8 august) a câte 5 vouchere fiecare. Avem și premii instant garantate pentru cei care expediază mai mult de 300 $/ €. Câștigătorul poate fi chiar unul dintre voi! (pentru detalii, accesează Regulamentul promoției)