30 Aprilie 2021
Călătorește în confort și siguranță cu Mastercard de la Victoriabank

Mastercard lansează un nou serviciu pentru deținătorii de carduri premium - testarea PCR pentru COVID-19 la laboratorul medical Alfa Diagnostica.
Serviciul este disponibil numai pentru deținătorii de carduri premium: Platinum Mastercard® și World Elite Mastercard®, emise de Victoriabank. Clienții premium, pot beneficia GRATUIT de testarea PCR pentru COVID-19 în unul dintre laboratoarele Alfa Diagnostica, atunci când vin în Moldova, pentru a evita autoizolarea sau în cazul când vor să călătorească în țări ce solicită un test PCR. Pentru a efectua testul gratuit este nevoie de confirmarea călătoriei.


Pentru a utiliza serviciul este nevoie să:

• Rezervați în prealabil data, ora și laboratorul unde veți da testul, utilizând serviciul Concierge de la Mastercard sau prin înregistrarea online disponibilă pe alfalab.md

• Prezentați cardul și să introduceți PIN codul la terminalul din lboaratorul Alfa Diagnostica.

Rezultatul testului poate fi obținut în decurs de 1 zi la adresa de e-mail sau adresați-vă la orice sucursală a laboratorului pentru certificatul în original.
Promoția este valabilă în perioada 22.04.2021 - 31.12.2021 inclusiv. Pentru mai multe detalii, accesați pagina mastercard.md.