16 Iulie 2018
Creditul imobiliar „Prima Casă” de la Victoriabank devine mai avantajos

Victoriabank lansează o promoție unică pentru toți doritorii de a beneficia de un credit în cadrul Programului de Stat - „Prima Casă”, care constă în micșorarea marjei Băncii de la 3% la 1%.

 

Astfel, rata dobânzii la creditele contractate va constitui doar 5.82%, iar dobânda efectivă va constitui, respectiv, doar 6.07% (ofertă valabilă până la 8 octombrie 2018). De asemenea, pachetul de documente s-a simplificat, astfel încât certificatul de salariu nu mai este solicitat de Bancă.

 

În Republica Moldova, programul „Prima Casă” a fost lansat de la începutul anului 2018. Victoriabank a aderat la acesta în martie curent, ajutând deja 35 de familii să-și procure prima locuință.

 

Avansul inițial al beneficiarului este de cel puțin 10% din valoarea totală a locuinței, iar prețul total al acesteia nu poate depăși 1 milion de lei (conform contractului de vânzare-cumpărare).

 

Programul „Prima Casă” este un proiect de creditare, ce facilitează accesul persoanelor fizice la procurarea unei locuințe. Acesta este destinat tuturor cetățenilor Republicii Moldova, cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani, dedicat în special familiilor tinere, care nu dețin nici o locuință în proprietate exclusivă sau comună în decurs de 12 luni până la data solicitării și nu au în derulare un credit ipotecar pentru procurarea locuinței.

 

La Victoriabank puteți beneficia, contractând creditul imobiliar „Prima Casă”, de condiții avantajoase:  discount 25% la asigurarea imobiluluiescrow gratuit și 50% reducere la comisionul unic de acordare a creditului pentru clienții care încasează veniturile în contul Victoriabank.

 

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul Victoriabank, apelați sau vizitați orice sucursală din țară.