14 Iunie 2018
Clienții Victoriabank vor privi direct din tribune meciul Campionatului mondial de fotbal de la Moscova

Pregătirea bagajelor, a actelor și a tricourilor cu echipele preferate - acestea sunt grijile de moment ale celor care au achitat minim 50 lei cu cardurile Visa de la Victoriabank și au participat automat la Campania - "Descoperă lumea fotbalului cu cardurile Visa de la Victoriabank".

 

În cadrul celei de-a doua etape ale Campaniei, clienții au continuat să fie premiați pentru fidelitatea lor cu încă 2 bilete la Campionatul mondial de fotbal 2018 și 25 de mingi de fotbal personalizate (vezi lista aici). Astfel, Dinu Panfil a devenit marele norocos al celor 2 bilete la meciul care se va desfășura la data de 16 iunie între Argentina și Islanda, pe stadionul Spartak de la Moscova.

 „Sunt client Victoriabank deja de mulți ani, atât în calitate de persoană fizică cât și juridică. Mă folosesc de o gamă largă de servicii pe care le prestați și sunt foarte mulțumit de ele. Sunt nespus de bucuros că voi avea marea ocazie să fiu parte a unui astfel de eveniment de amploare precum este Campionatul mondial de fotbal și mulțumesc băncii pentru o astfel de oportunitate!” ne-a mărturisit Dinu.

 

La premiere a mai participat și câștigătoarea premiului adițional din prima etapă a Campaniei - Irina Pijevskaia. Ea va merge la același meci: Argentina – Islanda, din 16 iunie. Iată ce crede ea despre aceasta:


A fost o mare surpriză când am fost anunțată despre premiu. Nu sunt obișnuită să câștig ceva și să vă spun cinstit nu am crezut niciodată în astfel de promoții! Sunt clientă Victoriabank deja de mulți ani și la sigur am să mă folosesc în continuare de serviciile și produsele voastre! Nu pot să descriu emoțiile care mă copleșesc doar de la gândul că voi avea ocazia să îl văd în carne și oase pe legendarul – Lionel Messi! Va fi o istorie pe care o voi povesti și nepoților! În acest meci voi susține naționala Argentinei, desigur. Vă mulțumesc mult, Victoriabank!”

 

Președintele Victoriabank – Bogdan Pleșuvescu le-a urat câștigătorilor să trăiască la maxim experiența de spectator la un astfel de eveniment și să se întoarcă înapoi cu amintiri frumoase.


Pe parcursul întregii promoții Visa și Victoriabank au oferit 1 pachet turistic care include 2 bilete la meciul Portugalia – Islanda, bilete avia tur-retur, cazare și suport financiar, 4 bilete la meciul Argentina – Islanda de la Campionatul Mondial de fotbal 2018, bilete avia tur-retur și 50 de mingi personalizate.

 

Continuați să achitați cu cardurile de la Victoriabank iar noi vom continua să vă răsplătim pentru fidelitatea și încrederea pe care ne-o oferiți!