Achiziții

 Licitație deschisă privind „Achiziția serviciilor de traducere în scris”

B.C. „Victoriabank” S.A. declară despre iniţierea şi desfăşurarea concursului: „Achiziția serviciilor de traducere în scris”.

 

Se invită companiile specializate în domeniul prestării serviciilor de traducere în scris și autorizată din limba română și rusă în limba țintă și invers. Pentru participare şi obţinerea caietului de sarcini este necesar să preluaţi legătura apelând la numerele de telefon 022 57 63 93, 022 57 63 97.

 

Termenul – limită de prezentare a ofertelor – 07 decembrie 2018 ora 16.00.

 Licitație deschisă privind „Achiziția echipamentului de securitate HSM”

B.C. „Victoriabank” S.A. declară despre inițierea și desfășurarea licitației deschise privind „Achiziția echipamentului de securitate HSM”.

 

Se invită Companiile specializate în domeniu pentru participare la concurs. În scopul obținerii caietului de sarcini este necesar să expediați o solicitare prin email la adresa tender.network.2018@vb.md.

 

Termenul – limită de prezentare a ofertelor – 26 noiembrie 2018.

 Licitație deschisă privind "Achiziția serviciilor de tipar a materialelor corporative ale Băncii" pentru anul 2019

  Licitație deschisă privind „Achiziționarea și montarea sistemului automat de detecție, semnalizare și stingere incendiu în încăperea de păstrare a serverelor”

Licitație deschisă privind "Servicii de cleaning în sediile subdiviziunilor B.C „Victoriabank” S.A.

 Licitație deschisă privind "Achiziția serviciilor de tipar a materialelor corporative ale Băncii - agende" pentru anul 2019

 Licitație deschisă privind „Achiziția echipamentului de comunicații și securitate”

 Licitație deschisă privind „Contractarea serviciilor de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto RCA și asigurare facultativă CASCO”

 Licitație deschisă privind ”Contractarea serviciilor de confecționare a plasticului cu microprocesor”

 Licitație deschisă privind ”Achiziţionarea și montarea echipamentului/sistemelor de supraveghere video la subdiviziunile B.C. ”Victoriabank” S.A.”

  Licitație deschisă privind „Prelungire suport produse Oracle, Toad for Oracle, Data Protector”

 Licitație deschisă privind „Contractare servicii de taxi”

 Licitație deschisă privind ”Efectuarea auditului conformității cu cerințele standardului PCI PIN Security Requirements 2.0”

 Licitație deschisă privind „Lansarea concursului: Obiect 3S/18 -DRL „Contractarea serviciilor de asigurare facultativă CASCO”

 Licitație deschisă privind „Iniţierea şi desfăşurarea concursului : OBIECT 1 a/ 18-DRL: „Achiziţionarea produselor de papetărie”

 Licitație deschisă privind ”Contractarea serviciilor de asigurare facultativă pe perioada călătoriei Deținătorilor de card Platinum”

 Licitație deschisă privind „Achiziția serviciilor de publicitate la TV, RADIO, ONLINE și alte canale de comunicare pentru anul 2018”

 Licitație deschisă privind „Serviciile de reparație și deservire a POS Terminalelor și PIN Pad-urilor”

 Licitație deschisă privind „Achiziția POS Terminalelor, a PIN Pad-urilor și a suporturilor pentru utilaj”