4 Octombrie 2023
Networking de excepție: Victoriabank și AIESEC și-au unit forțele în sprijinul tinerilor

Victoriabank și AIESEC Moldova, două entități cu un puternic angajament în dezvoltarea tinerilor și a comunității, au format echipă din nou pentru un eveniment deosebit. Această inițiativă a reunit tineri ambițioși și experți cu experiență în diverse domenii, toți având în comun apartenența la marea familie AIESEC. Seara de networking nu a fost doar o ocazie de socializare, ci o punte solidă între experiența unei bănci de succes și entuziasmul tinerilor în căutarea creșterii profesionale.

Levon Khanikyan, CEO Victoriabank, alumn AIESEC Armenia și AIESEC Germania, a împărtășit din experiența sa vastă în lumea bancară și a vorbit despre provocările și oportunitățile actuale din industrie: „Pentru a deveni un bun expert în domeniu, încurajez tinerii să opteze pentru programe de calificare suplimentară, să-și ia timpul necesar și să investească în ei. După ce le vor obține pe toate, cariera li se va schimbaMă bucur că evenimentul a oferit absolvenților AIESEC o ocazie unică de a împărtăși experiențele lor și de a se conecta cu profesioniști din diverse domenii. Noi vom fi mereu deschiși să sprijinim tinerii, pentru că sunt o sursă inestimabilă de talente și potențial de creștere în lumea afacerilor.”

Într-o atmosferă degajată, discuțiile s-au axat pe importanța dezvoltării carierei, a evoluției pieței de muncă și a rolului esențial al leadership-ului în mediul de afaceri actual. Pe parcursul evenimentului, absolvenții AIESEC, cea mai mare organizație de tineret din lume, și oamenii de la Victoriabank au explorat diverse teme vitale, învățând unii de la alții și stabilind legături profesionale durabile.

Noi nu ne-am întâlnit de vreo 20 de ani și acest eveniment ne-a oferit oportunitatea de a ne revedea. Este foarte interesant să aflăm unde este acum fiecare dintre noi, din ce țări vine sau ce face aici în Moldova. Astfel de întâlniri ne ajută să menținem conexiunea între foști colegi, dar și foști sau actuali prieteni”, a menționat Alexandru Iscenco, alumn AISEC și fondator GreenTech Rangers&MEGA.

Ar fi îmbucurător, dacă Victoriabank ar continua parteneriatul cu AIESEC, în general cu organizații de tineret, ca să dezvolte împreună diverse proiecte care vin cumva în interesul nostru. Initiațive pentru dezvoltarea educației, activități de divertisment, seri de networking, toate aceste proiecte ne deschid noi uși”, a spus Victoria Ulinici, alumnă AIESEC și specialist în Resurse Umane.

Victoriabank și echipa AIESEC Chișinău au semnat la începutul anului un parteneriat care să sprijine tinerii din Moldova prin promovarea leadership-ului și a abilităților antreprenoriale. Proiectul are scopul de a oferi resurse și oportunități pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, contribuind la crearea unei generații puternice și de succes în Moldova. Această colaborare a fost evidențiată prin succesul inițiativelor din februarie, în care angajații de la Victoriabank, profesioniști din diferite domenii, au participat activ la proiectele AIESEC în calitate de traineri și speackeri.