31 Mai 2023
Din 31 mai, 7 studente de la USM vor beneficia de Stagiul de practică cu remunerare la Victoriabank, în cadrul proiectului Zoom in banking ediția 4.0_2022-2023

Șapte studente de la Universitatea de Stat din Moldova (USM) au fost selectate pentru a participa la cea de-a doua etapă a programului Zoom in banking | Stagii de practică cu remunerare ediția 4.0, organizată de Victoriabank în colaborare cu Asociația Businessului European Moldova (EBA), Universitatea de Stat din Moldova (USM), Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) și Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM). Începând cu 31 mai și până la 28 iunie, aceste studente vor efectua un Stagiu de practică plătit atât în sucursalele băncii, cât și în Sediul central.

Pentru a fi selectate în cadrul acestui proiect, criteriile de selecție au implicat participarea la minimum 50% dintre webinarele Zoom in Banking, precum și susținerea testelor de cunoștințe teoretice elaborate de lectorii Victoriabank. Astfel, aceste studente vor beneficia de o oportunitate valoroasă de a-și dezvolta abilitățile practice în cadrul Victoriabank, fiind remunerate pentru eforturile lor.

Pe durata Stagiului de practică, stagiarele vor participa la diverse activități desfășurate în diferite domenii de activitate bancară, beneficiind totodată de sesiuni de formare pe subiecte precum "Comunicare asertivă și feedback", "Tipologia personalităților" și "CV și Interviu - biletul meu către angajarea din viitor", oferite de echipa de traineri de la Victoriabank.

Finalul programului de Stagiu de practică cu remunerare va fi marcat de ceremonia de acordare a diplomelor și prezentarea proiectelor de echipă, în timpul căreia se vor împărtăși emoții și se vor evidenția bunele experiențe acumulate în cadrul acestui proiect.

Pentru mai multe detalii despre ediția 4.0 a acestui proiect educațional, puteți accesa următorul link


#Victoriabank #ZoomInBanking #StagiuDePractică #FutureBankers #StudentiTalentatiLaVictoriabank